GTA Online juhlii syntymäpäiviään jakamalla pelaajille virtuaalivaluuttaa – huijareita taas ei katsota hyvällä

Rockstar Gamesin GTA Online on päässyt taaperosta leikki-iän kynnykselle. 3-vuotissyntymäpäivää juhlistetaankin näyttävästi jakamalla pelaajille virtuaalivaluuttaa.

26.10.2016 10:21

Grand Theft Auto V:n verkkopuoli GTA Online on ehtinyt kiitettävään kolmen vuoden ikään. Rockstar on päättänyt juhlistaa merkkipäivää lahjoittamalla aktiivipelaajille kiitettävän kokoisen rahapotin.

Jotta 250 000 dollarin rahapotti napsahtaisi GTA Online -tilille, täytyy pc:n Xbox Onen tai PlayStation 4:n verkkokahinoihin käydä kirjautumassa tämän viikon tai tulevan viikonlopun aikana. Astetta rahakkaamman syntymäpäivälahjan tulisi näkyä Maze-pankin tilillä marraskuun 4. päivään mennessä.

Riihikuivia seteleitään voi tuhlata ajoneuvoihin, aseisiin ja kostyymeihin – vieläpä reilusti alennettuun hintaan. Rockstar on heittänyt 30 prosentilla alennetun hintalapun liki 20:n menopelin kylkeen urheiluautoista jahteihin ja yksityislentokoneisiin saakka. Hulppeat tarjoukset jatkuvat marraskuun 7. päivään saakka. Yksityiskohtaisempia tietoja voi selata Rockstarin uutissivustolta.

Rahansa epärehellisin keinoin hankkineet sen sijaan saavat tuta huijauksensa astetta rankemmalla kädellä. Sen lisäksi, että Rockstar on tyhjentänyt aktiivisesti vilunkipelaajien tilejä, on näiltä myös nollattu koko GTA Onlinen hahmokehitys. Joku viisas henkilö aikoinaan taisi sanoakin, että huijaus ei kannata?

Lähde: VG247, Rock Paper Shotgun

Lisää luettavaa