Hiippailupeliklassikot Metal Gear, Metal Gear Solid ja Metal Gear Solid 2: Substance ovat saaneet uusiojulkaisun pc:llä GOG-kauppapaikan kautta.

– Restauroituamme sellaisia klassikoita kuin Blade Runnerin ja Diablon, tuomme teille nyt muutamia parhaimpia Konami-klassikoita versioina, jotka ovat täysin pelattavissa moderneilla tietokoneilla, GOG-kauppapaikalla kerrotaan.

Peleistä ensimmäiselle Metal Gearille kertyy hintaa kuusi euroa, kun taas Metal Gear Solid ja Metal Gear Solid 2: Substance kustantavat molemmat kymmenen euroa kappale. Metal Gear Solid  pitää sen vanhan pc-julkaisun tavoin sisällään valmiiksi ylimääräiset VR-erikoistehtävät ja monipuolistetun tuen ensimmäisen persoonan näkökulmalle.

Myös alkujaan vuonna 2002 pc:lle julkaistu kokoelmapaketti Konami Collector’s Series: Castlevania & Contra on saapunut GOGiin kuuden euron pakettina. Se pitää sisällään niin kolme ensimmäistä Nintendo Entertainment Systemia Castlevania-seikkailua kuin kaksi ensimmäistä Contra-räiskintää. Pelit on nähty viimeksi pc:llä osana viime vuotisia Konami Anniversary -paketteja.

Lähde: GOG

Lisää luettavaa