Resident Evil 5 palaa pian PS4- ja Xbox One -pelinä

Resident Evil 5:n PS4- ja Xbox One -versiot alkavat olla julkaisuvalmiudessa kaiken mahdollisen lisäsisältönsä kera.

31.5.2016 18:15

Seitsemän vuotta alkuperäisen julkaisunsa jälkeen Resident Evil 5 on löytämässä tiensä vielä kahdelle uudelle alustalle. 28. kesäkuuta pelistä saadaan versiot sekä PlayStation 4:lle että Xbox Onelle, joille julkaisija Capcom toi aiemmin maaliskuussa myös jo Resident Evil 6:nkin.

Uusilla alustoilla Resident Evil 5 on varustettu kerralla kaikella peliin vuosien varrella luodulla sisällöllä. Tämä tarkoittaa, että peli sisältää heti oletuksena siis niin sen Lost in Nightmare– että myös Desparate Escape -lisäseikkailut kuten myös kaiken mahdollisen pistejahtikeskeisen Mercenaries-sisällön. Myös alkujaan vain pc:llä tavattu valtaisilla vihollislaumoilla varustettu No Mercy -tila on osa Resident Evil 5:n uusia versioita.

Ensisijaisesti Capcom on myymässä uusia Resident Evil 5:n versioita digitaalisesti, vaikkakin Yhdysvalloissa ne saadaan vielä myös levylle 12. heinäkuuta. Hintaa uusille versioille on kertymässä noin 20 euroa. 

Myöhemmin syksyllä myös vielä Resident Evil 4:n olisi määrä saada vastaavanlaisen kohtelun. Huhuja myös kokonaan uudesta Resident Evil -pääsarjan osasta on ollut liikkeillä hiljattain.

Lähde: Capcom

Lisää luettavaa