Skyrim palaa ensi viikolla – tässä vielä yksi traileri Special Edition -remasterista

Bethesda on muistuttanut The Elder Scrolls V: Skyrimin Special Edition -versiosta uudella lyhyellä trailerilla. Tiedossa nyt myös on, miten paljon peli varaa konsoleilla tilaa modien käytölle.

22.10.2016 04:15

The Elder Scrolls V: Skyrimin remasteroitu paluu alkaa olla käsillä. Ensi viikolla 28. lokakuuta pelistä tuodaan PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle saataville tuore Special Edition -versio, josta on nyt vielä ennen virallista julkaisua tuotu kehiin yksi uusi traileri.

Tuore video kierrättää hieman samaa materiaalia kuin Special Editionista jo aiemmin nähty julkistustraileri, mutta onpa tarjolla myös hieman aiempaa enemmän maisemia nähtäväksi. Pääseepä pelin eliöstö nyt myös hieman aiempaa paremmin videossa esille.

Tällä viikolla Bethesda on myös vahvistanut, miten paljon tilaa Special Edition varaa konsoleilla modeja varten. Xbox One -omistajat pääsevät leikkimään modeilla kaikkiaan viiden gigatavun edestä, kun taas PlayStation 4:llä moditilaa raivataan vain gigatavun verran. PlayStation 4:llä tämä itsessään ei välttämättä muodostu kuitenkaan ensisijaiseksi ongelmaksi, sillä konsolilla modit eivät pysty hyödyntämään esimerkiksi pelin ulkopuolisia graafisia elementtejä.

Tiedossa nyt myös on, että pc:llä Special Edition avautuu virallisesti pelattavaksi julkaisupäivänään kello kolmelta aamuyöllä Suomen aikaan. Konsoleilla pelin latausversiot avautuvat Euroopassa vastaavasti aina puolilta öin kunkin markkina-alueen paikallista aikaa. PS4:llä pelin voi esiladata 26. lokakuuta alkaen, kun taas Xbox Onella se on jo mahdollista. Pc:llä tarjolla ei näytä olevan esilatausmahdollisuutta.

Pc-pelaajien kannattaa myös muistaa, että mikäli hallusta löytyy jo Skyrimin alkuperäinen versio sekä kaikki siihen julkaistu lisäsisältö, voi Special Editioniin päästä käsiksi ilmaiseksi.

Lähde: Bethesda

Lisää luettavaa