Frantics

  • Alusta: PlayStation 4 (PlayLink)
  • Lajityyppi: Bilepeli
  • Julkaisija: Sony Interactive Entertainment
  • Kehittäjä: NapNok Games
  • Julkaisu: Nyt

PlayStation 4:n PlayLink-sarjan uusin tulokas Frantics haluaa kovasti peli-iltojen minipelikuninkaaksi. Viidestätoista värikkäästä minipelistä koostuva paketti pyrkii helppokäyttöisyyteen, sillä PlayLink-sarjan pelinä sitä pelataan perinteisten ohjainten sijaan älypuhelimille tai tableteille ladattavalla Frantics-sovelluksella. Sovelluksen avulla älylaitteen kääntely, näpäyttely ja heiluttelu siirtyy PS4-peliin, eli se on hyvin pitkälti suunniteltu satunnaisemmille ja perinteiseen ohjaimeen tottumattomille pelaajille. Myös suomenkieliset tekstit ja äänet auttavat uusia tulokkaita mukaan pelaamisen makuun.

Pelin viidessätoista minipelissä otetaan mittaa maksimissaan neljän pelaajan keksen ihan hupaisissa asetelmissa. Minipeleihin lukeutuu muun muassa esteratajuoksua, donitsien keräämistä, varjolaskua, pommisateen väistelyä ja ansakentällä loikkimista. Useimmissa peleissä muiden pelaajien kiusaaminen ja häiritseminen kuuluu pelin henkeen, mutta myös juontajana toimiva viekas kettu saattaa tunkea käpälänsä peliin.

 

***

Tämä juttu on osa maksettua näkyvyyskampanjaa pelin maahantuojan Nordisk Filmin kanssa. Maahantuoja ei ole vaikuttanut jutun sisältöön.

Lisää luettavaa