Hidden Agenda on interaktiivinen PlayLink-rikosseikkailu aikuiseen makuun

Esittelyssä PlayLinkin valintojentäyteinen ja elokuvamainen rikosseikkailu Hidden Agenda.

29.3.2018 10:43

Hidden Agenda

  • Alusta: PlayStation 4 (PlayLink)
  • Lajityyppi: Seikkailu
  • Julkaisija: Sony Interactive Entertainment
  • Kehittäjä: Supermassive Games
  • Julkaisu: Nyt

Hidden Agenda on aikuiseen makuun rakennettu PlayLink-rikosseikkailu, jossa pelaajat pääsevät vaikuttamaan sarjamurhaaja Trapperin jahtaamiseen omilla ihmiskohtaloihin vaikuttavilla valinnoillaan. Elokuvamaista rikostutkimusta pääsee muovaamaan ja ohjaamaan luontevasti Hidden Agendan ladattavalla PlayLink -mobiilisovelluksella, jonka myötä älylaitteen ruutu muovautuu näppäräksi työvälineeksi todistusaineistojen läpikäymiseen.

Tarinaa kuljettavien valintojen tekeminen ja triviatiedon selaaminen luontuu luurilla sujuvasti, sillä peli on tekstitetty myös suomeksi. Kokemus on suunnattu vahvasti useamman samalla sohvalla istuvan pelaajan koettavaksi, sillä sitä voi pelata parhaimmillaan kuusi pelaajaa. Yhteistyötilassa pelaajat valitsevat repliikkien väliltä ja etsiskelevät ruudulta johtolankoja, kun taas kilpailutilassa jokainen pelaaja luotsaa sarjamurhaajan metsästystä omaan salaiseen suuntaansa.

***

Tämä juttu on osa maksettua näkyvyyskampanjaa pelin maahantuojan Nordisk Filmin kanssa. Maahantuoja ei ole vaikuttanut jutun sisältöön.

Lisää luettavaa