PlayLink on älylaitteilla pelattavien PlayStation 4 -pelien sarja – mutta miten ne toimivat? / Artikkelit / pelaaja.fi

PlayLink on älylaitteilla pelattavien PlayStation 4 -pelien sarja – mutta miten ne toimivat?

22.03.2018 // Kirjoittanut: Toimitus
0
PlayLink on älylaitteilla pelattavien PlayStation 4 -pelien sarja – mutta miten ne toimivat?

PlayStation 4 on saanut viimeisen vuoden aikana PlayLink-nimellä kulkevan pelien sarjan, jolla halutaan kovasti tarjota uudenlaista tapaa pelata PS4-pelejä. Mistä oikeastaan on kyse?

PlayLink-sarjan pelejä pelaillaan omille älypuhelimille tai tableteille ladattavilla sovelluksilla, minkä tarkoituksena olisi tehdä pelaamisesta helpommin lähestyttävää myös perinteisiin peliohjaimiin tottumattomille pelaajille. Sen myötä kutakuinkin jokaiselta löytyy ohjain omasta takaa, joten yhdessä pelaaminen on nostettu PlayLink-pelien keskeisimpiin kantaviin teemoihin.

PlayLink-sarjan pelejä on jo monia, kuten minipelisekoilu Frantics, visailupelit That's You! ja Knowledge is Power, PlayStationin tuttu karaoke SingStar Celebration sekä tarinavetoiset interaktiiviset tarinapelit Hidden Agenda ja Planet of the Apes: Last Frontier. Jokaisella näistä on ilmaiseksi ladattava kumppanisovellus, joka ladataan Google Play -kaupasta tai Applen App Storesta jokaisen peliin osallistuvan pelaajan puhelimeen.

Kännykät yhdistetään PlayStation 4:ään käyttämällä samaa langatonta verkkoa konsolin kanssa. Kun kaikki puhelimet ovat kytketty samaan samaan verkkoon, pelaaminen voi alkaa.

Tutustu PlayLink-peleihin

***

Tämä juttu on osa maksettua näkyvyyskampanjaa pelin maahantuojan Nordisk Filmin kanssa. Maahantuoja ei ole vaikuttanut jutun sisältöön.

Nostoja