Tiesitkö? Tämä Metal Gear -pomo on helppo voittaa yllättävällä työkalulla / Artikkelit / pelaaja.fi

Tiesitkö? Tämä Metal Gear -pomo on helppo voittaa yllättävällä työkalulla

15.07.2018 // Kirjoittanut: Ida Suominen
4
Tiesitkö? Tämä Metal Gear -pomo on helppo voittaa yllättävällä työkalulla

"Tiesitkö?" on Pelaajalehti.comin sunnuntaisin ilmestyvä artikkelisarja, jossa Ida Suominen pureutuu pelien ja pelialan ilmiöihin, taustoihin, ikoneihin tai salaisuuksiin.

Metal Gear Solid -sarja on pomotappelukikkailun isoisä. Yksi tunnetuimmista pomokikoista on Metal Gear Solid 3: Snake Eaterissä, jossa The End -tarkka-ampujan voi tappaa vanhuuteen säätämällä konsolin kelloa eteenpäin. Pelissä on kuitenkin myös muita luovaan kokeiluun kannustavia vastuksia.

The Fear on  pomo, joka kiipeilee puissa, muuttuu näkymättömäksi ja ampuu myrkkynuolia. Yksi tapa hankkiutua Fearista eroon on jättää tälle myrkytettyä tai pilaantunutta ruokaa. Toinen tapa on hyödyntää Snaken saamaa elonmerkit häivyttävää pilleriä. Pilleri saa Fearin uskomaan, että Snake on potkaissut tyhjää vaikka taistelu ei olisi vielä kunnolla alkanutkaan. Pomo pudottautuu Snaken viereen, ihmettelee asiaa ja kääntyy sitten selin. Yksi vaihtoehto on nousta, heittää Fearia tyrmäyskranaatilla ja tyhjentää tähän sitten aseen lipas. Toinen vaihtoehto on soihtu.

Soihdun saa pelissä hiukan aikaisemmin ja sitä voi käyttää sekä lyömäaseena että valonlähteenä. Kun Snaken herättää feikkikuolemastaan Fearin käännettyä selkänsä, voi soihdun ottaa esille ilman huolta huomatuksi tulemisesta. Pomo pitää katseensa maisemassa tulen loimotuksesta piittaamatta. Jos soihdun asemoi oikein, se sytyttää Fearin tuleen, mikä ei häntä myöskään liiemmin vaivaa. Roihu kuluttaa Fearin elinvoiman verkkaan lähestulkoon loppuun – kokonaan kuolemaan ei häntä tulella saa. Sen sijaan työn voi näppärästi viimeistellä ottamalla soihdun lyömäaseeksi.

Lue lisää:

Kommentit

Käyttäjän taistelujake kuva
taistelujake

Endin voi tappaa myös kun hän on pyörätuolissa Ponizovje Docksilla ampumalla häntä tarkkuuskiväärillä.

Käyttäjän frozen kuva
frozen
Lainaus taistelujake

Endin voi tappaa myös kun hän on pyörätuolissa Ponizovje Docksilla ampumalla häntä tarkkuuskiväärillä.

Tämä kun välivideo loppuu niin voi otta tarkuuskiväärin ja ampua se

Lopun loppu

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Yksi parhaimmista bosseista ikinä :D

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Tällaisia juttuja löytyy vsin Kojima-peleistä. En malta odottaa Death Strandingia.

Nostoja