Army of Two: The 40th Day (PSP) / Arvostelut / pelaaja.fi

Army of Two: The 40th Day (PSP)

4.02.2010 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
8

Taskussa Army of Two muuttuu yläviistosta kuvatuksi räiskinnäksi, jossa tuttu kahden miehen ryhmä pistää matalaksi vastaan vyöryvät viholliset. Mukana on joitain tuttuja elementtejä isojen konsoleiden versioista, kuten ryhmätyötä vaativat räiskintäosuudet sekä moraaliset valinnat, mutta muuten Army of Two on laitettu PSP:llä kokonaan uuteen uskoon.

PSP:n toimintanäppäimillä hahmot ampuvat jokaiseen ilmansuuntaan. Analogitatilla ohjataan omaa hahmoa ja nuolinäppäimistä komennetaan kumppania räiskimään, olemaan passiivisempi tai pysymään paikoillaan. Näillä eväillä voi sopivasti luoda strategioita tekoälyhahmonkin kanssa pelatessa. Kaverin voi esimerkiksi käskeä räiskimään, jolloin itse pääsee hiippailemaan vihollisen selustaan.

PSP-versiossa ovat palaset hyvin kohdillaan, mutta ratkaisevin puuttuu. Räiskintä on itseään toistavaa sontaa. Toimintapelissä pitäisi odottaa malttamattomana seuraavaa tulitaistelua, mutta Army of Twossa se vain pistää huokaisemaan raskaasti. Erityisesti hermo kiristyy, kun pelissä kuolee ja tylsän räiskintäkohtauksen joutuu hakkaamaan uudelleen läpi.

Plussat kuitenkin PSP-versiolle yrityksestä. Moraaliset valinnat, kunnialla hoidettu ääninäyttely ja muutamat onnistuneet ominaisuudet, kuten partnerin käskytys, olisivat voineet tehdä tästä hyvän pelin, mutta oleellisin puuttui.

4/10

Kommentit

Käyttäjän makke111 kuva
makke111

psp --->

Käyttäjän Tahvo619 kuva
Tahvo619

Demo-->

Käyttäjän Tontsa kuva
Tontsa

Aijaijaijai

Käyttäjän j-urski kuva
j-urski
Käyttäjän redshift kuva
redshift

Hirveä!

Käyttäjän Predator_ kuva
Predator_

psp ei ole roskaa mutta tämä peli on ----->

Käyttäjän WolVenom kuva
WolVenom

ei

Käyttäjän ukkopekka kuva
ukkopekka

psp on roskaa

Nostoja