Big Beach Sports / Arvostelut / pelaaja.fi

Big Beach Sports

11.09.2008 // Kirjoittanut: Janne Pyykkönen
0

Big Beach Sportsin voi tiivistää yhdellä sanalla: häviäjä. Se on Wii Sportsin menestyksestä haaveilevaa minipeliurheilua, joka kärsii yhdestä viasta. Se ei ole yhtä hauska kuin Wii Sports.

Nimensä mukaisesti rantapeleihin keskittyvä Big Beach antaa pelattavaksi kuusi eri lajia: petankin, rantajalkapallon, rantalentopallon, frisbee-golfin, amerikkalaisen jalkapallon ja kriketin. Joka lajissa on mahdollista osallistua turnauksiin tai lyhyempiin peleihin.

Tiivistäen voi sanoa, että pelissä toimivat vain ne lajit, joissa pääosassa on heittäminen. Petankki on liian helppoa, mutta kriketti, lentopallo ja frisbeen heitto menevät kevyenä ajanvietteenä vain siksi, että Wii-kapulan vispauksella tuntuu olevan yhteyttä ruudulla tapahtuviin asioihin. Molemmat jalkapallot ovat kauheita räpellyksiä, joissa kättä voi heiluttaa silmät ummessa, eivätkä palloilijat ole edes pelaajien hallinnassa.

Aneemisen paketin täydentävät unohdettava tilulilu-musiikki ja tuhruinen GameCube-grafiikka, joista on tullut Wiitä vaivaavien tusinapelien tuntomerkkejä. Nuoremmat saattavat innostua Big Beachin yksinkertaisesta seurapelistä, mutta muille en suosittele tätä edes Wii Sports 2:ta odotellessa.

4/10