Blazing Angels: Squadrons of WWII / Arvostelut / pelaaja.fi

Blazing Angels: Squadrons of WWII

28.02.2007 // Kirjoittanut: Miika Huttunen
6

PS3:n Blazing Angels on käytännössä sama peli kuin vajaa vuosi sitten pc:lle ja Xbox 360:lle julkaistu kevyt ilmasotapeli. Pelaaja ohjaa jenkkipilottia, joka kavereineen voittaa toisen maailmansodan ilmasta käsin niin Euroopassa kuin Tyynellämerelläkin. Lennettäviä koneita ja toimintaa riittää, mutta meininki on ohutta kuin Ilmojen Korkeajännityksissä.

PS3-version paras uusi ominaisuus on mahdollisuus ohjata konettaan peliohjainta kallistelemalla. Tämä on mielenkiintoista puuhaa, vaikka analogitateilla ohjaus onkin tarkempaa. Muita uutuuksia aiempiin versioihin nähden ovat pari uutta lentokonetta ja tehtävää sekä uusi ja toimiva moninpelimuoto Base Assault. Siinä pelaajat jakautuvat kahteen joukkueeseen ja yrittävät vuoroin tuhota pommittamalla toistensa tukikohtia.

Kaikkiaan PS3-pelin pienet lisukkeet tekevät siitä parhaan version, vaikka vanhat ongelmat, kuten tökkivä ruudunpäivitys, ovat edelleen läsnä. Jos vain sietää äärisankarillisen ja epärealistisen meiningin, tarjoaa peli hetkeksi intensiivistä ja komeaa ilmataisteluhupia.

6/10

Kommentit

Käyttäjän PM kuva
PM

Kaunis, mutta turha kevytlentosimu.

Käyttäjän Hakkiz kuva
Hakkiz

Melko hengetöntä

Käyttäjän N360T kuva
N360T

jee

Käyttäjän FINReko kuva
FINReko

Tylsät tehtävät. Muuten hyvä peli.

Käyttäjän Barrakuda kuva
Barrakuda

Ei kovin hyvä

Käyttäjän FIN-Guerrilla- kuva
FIN-Guerrilla-