Call of Duty 3 (PS3) / Arvostelut / pelaaja.fi

Call of Duty 3 (PS3)

28.02.2007 // Kirjoittanut: Riot
30

Kunhan hidas opetusosio on pelattu läpi, Call of Duty 3 käynnistyy raivokkaana ja adrenaliini on korkealla. Jo kahden pelatun kentän jälkeen fiilis alkaa kuitenkin laskea – pelin jaksaa hädin tuskin pelata loppuun.

Jos toinen maailmansota on pelityyppinä tuttu, Call of Duty 3 ei tarjoa yllätyksiä. Siksi se alkaakin puuduttaa nopeasti, vaikka pelissä ei sinänsä ole vikaa. Kentät ovat komeita ja toiminta kiihkeää, ja ajo-osiot tuovat mukanaan vaihteluakin. Kovasti vain tuntuu siltä, että kaikki tämä on koettu ennenkin.

Ajoneuvoja voi ohjata Sixaxis-ohjainta vääntelemällä, ja samaa keinoa käytetään uusissa minipeleissä, kuten natsisotilaan kanssa painiessa. Nämä kikat eivät kuitenkaan ole erityisen toimivia, ja ajoneuvoja ohjaakin mieluummin normaaliin tapaan.

PlayStation 3 -versio näyttää yhtä hyvältä kuin Xbox 360 -versio, mutta kärsii usein hidastelevasta ruudunpäivityksestä. Myös PS3-versio sisältää 24 hengen nettimoninpelin, joka rullaa hyvin, mutta mahdollisuus käyttää kuulokemikrofoneja on poistettu.

Call of Duty 3 on lajityypin faneille ja satunnaisille pelaajille viihdyttävä kokonaisuus, muttei tarjoa fps-fanaatikoille tarpeeksi uutta.

6/10

Kommentit

Käyttäjän Nesveri kuva
Nesveri

Mielummin ostan Wii version.

Käyttäjän persearska kuva
persearska

Tylsimpiä pelejä joita olen pelannut

Käyttäjän Tencer kuva
Tencer

No on teillä hauskaa.

Käyttäjän jones kuva
jones

Ei niin hyvä kun odotin.

Käyttäjän traakki kuva
traakki

mielummin xbox360 versio

Käyttäjän ramones kuva
ramones
Käyttäjän kikko kuva
kikko

mielummin en osta ollenkaa

Käyttäjän linuxer kuva
linuxer
Käyttäjän LassiK kuva
LassiK

Ei enää toista maailmansotaa!

Käyttäjän KORN kuva
KORN

HYVÄ!!!!!!!!! ja mahtava netti peli