Call of Duty 3 (Wii) / Arvostelut / pelaaja.fi

Call of Duty 3 (Wii)

3.01.2007 // Kirjoittanut: Jukka Kauppinen
13

Joskus pelitalojen aivoitukset ovat vaikeita käsittää. Esimerkiksi Call of Duty 3:n julkaisu yksinomaan konsoleille oli outoa. Dutyjen lumo kun on ennen kaikkea räjähtävässä visuaalitykityksessä, joka luo häikäisevän tunnelman ja uskomattoman meiningin. Xbox, PS2 saati Wii eivät tarjoa sitä likikään samassa mitassa kuin uudemmat tehokonsolit tai pc.

Wii-versio tuntuukin väliinputoajalta. Toisen maailmansodan massiiviset taistelut eivät yllä kiitolaukkaan. Peli on pursutettu muottiinsa puoliväkisin ja koristeltu uusilla kontrolleilla.

Peli takeltelee jo alussa. Ensin pelaajaa riudutetaan tuskallisessa peruskoulutusjaksossa. Sitten sota viskataan silmille. Tahti on räväkkä, eikä kontrolleja ehdi edes kunnolla sisäistää ennen rähinän alkua.

Kontrollit ovat sekä pelin vahvuus ja heikkous. Fps-pelissä tähtääminen ja taisteleminen sujuvat langattomalla kakella ja nunnukalla yleensä kohtalaisesti, mutta tarkkuus ei aina riitä. Liikkuminen sujuu, mutta tähtäys lipsuu, etenkin kranuja heitellessä. Sormen liikuttaminen kranunapille heilauttaa koko ohjainta. Lähitaistelut ja soutaminen ohjaimilla on lähinnä surkuhupaisaa.

Call of Duty 3 on standardi putkijuoksu, johon Wiin erilainen ohjaustyyli ei tuo mainittavaa lisäarvoa. Moninpelikin puuttuu. Pelaahan tätä, mutta konsoleita ei tällä pelillä myydä.

5/10

Kommentit

Käyttäjän kaito 1412 kuva
kaito 1412
Käyttäjän Tuoppi kuva
Tuoppi

Red Steel oli kaikin puolin parempi.

Käyttäjän Torkkeli kuva
Torkkeli

Yhden kerran jaksoi vetää läpi.

Käyttäjän Spele kuva
Spele

Bugien vaivaama perusräiskintä.

Käyttäjän Ystomi kuva
Ystomi

20€ arvonen..

Käyttäjän Pyramidhead kuva
Pyramidhead

Parempi kuin odotin. Kontrollit hyvät.

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Hyvä peli,mutta ei edellisten tasoa.

Käyttäjän wiimer kuva
wiimer

5e arvoinen!

Käyttäjän Christopher_Bobo kuva
Christopher_Bobo
Käyttäjän BlindNinja kuva
BlindNinja