Colin McRae Rally 2005 plus / Arvostelut / pelaaja.fi

Colin McRae Rally 2005 plus

24.04.2006 // Kirjoittanut: harro_pelaaja
1

Skotti Colin McRae ei ole ollut enää moneen vuoteen huippukuljettaja, mutta majailee Codemastersin rallipelien ansiosta mielen sopukoissa samassa lokerossa kuin Michael Schumacher. Jotenkin vain tuntuu, että McRae on superkuski. Mielikuvamarkkinointia.

Colin McRae Rally 2005 plus on TOCA Race Driver 2:n tapaan PSP-konsolille tehty käännöstyö. Ja ihan hyvä sellainen. Peli kärsii kuitenkin samoista ongelmista kuin muutkin realismia tavoittelevat autopelit käsikonsoleilla: analogi- ja tärinäominaisuuksien puuttuminen on huono asia.

Peli näyttää riittävän hyvältä, autot on mallinnettu tarkasti ja ne rikkoutuvat hienosti – Suomikin näyttää melkein Suomelta, löytyy tuulimyllyt ja kaikki. Lisenssiä ei kuitenkaan ole, joten Colin McRae on ainoa oikea kuski pelissä.

Valikoimasta löytyy WRC-autoja, vanhoja B-luokkalaisia, klassikoita, kuten MK1 Escort ja Lancia Integrale, etuvetoja ja offroad-kalustoa. Suurin osa on kuitenkin lukittu, ja niiden avaaminen on koodien ja työn takana.

WRC-kalustolla ja muilla tehokkaammilla laitteilla kilpaileminen on oikeasti haastavaa, tehoja löytyy ja vauhdin kanssa saa olla tarkkana. Tekniikkaa kannattaa hioa. Ilman kunnon perustaitoja tie nousee nopeasti pystyyn mestaruutta tavoitellessa.

Colin McRae Rally 2005 plus on hyvä rallipelikäännös. Sitä pelaa mielellään.

6/10

Kommentit

Käyttäjän LassiK kuva
LassiK

Ei enää suoria PS2-käännöksiä, kiitos!