DJ Hero 2 / Arvostelut / pelaaja.fi

DJ Hero 2

22.11.2010 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
13

DJ Hero (Pelaaja 86, 8/10) oli yllättävän hauska ja toimiva musailupeli. Vaikka menestys jäikin haaveeksi, oli DJ Hero silti hyvä tuote. Tässä suhteessa kakkonenkaan ei petä.

Jatko-osa on viimeistelty paketti. Mukana on yli 100 biisiä. Soundtrack on timantin kova. Peli sisältää paljon tuoreita hittejä, kuten Lady Gagaa, David Guettaa ja Rihannaa, mutta myös vanhempia klassikoita, kuten Grand Master Flashiä. Vaikka musiikki onkin diskobiittiä, on settilista silti monipuolinen ja varmasti lähes kaikki löytävät jotain jammailtavaa. Metallicaakin on mukana, Suomi-pojjjaat!

DJ Hero 2 antaa pelaajalle paljon vapaata tilaa kikkailla. Biisit sisältävät kohtia, joissa voi vapaasti skrätsätä, crossfeidailla, leikkiä efekteillä ja äänillä. Näiden avulla biiseihin voi tuoda rutkasti aiempaa enemmän omaa otetta. Annetut vapaudet ovat ehdottoman toimiva lisäys peliin.

Tällä kertaa myös laulaja voi osallistua peleihin, mikäli kotoa löytyy mikki. Niinpä yhä useampi pääsee mukaan jammailuun. Uusia moninpelimuotoja on rutkasti. Hauskin näistä on DJ Battle, jossa kaksi tiskijukkaa veivaavat muutaman sekunnin pätkiä biisistä vuoron perään taistellen pisteistä.

DJ Hero 2 on ehdottoman onnistunut jatko-osa. Timantinkovat soundtrackit ja laadukkaat miksaukset ovat puoliruokaa hyvässä jatko-osassa. Homman viimeistelevät uudet toimivat pelilliset kikat. Juhlatunnelma kattoon vain!

8/10

Kommentit

Käyttäjän NoeinJ kuva
NoeinJ

Parantaa ennestään hyvää musiikkipeliä.

Käyttäjän Matoman kuva
Matoman

DDDJ raww..

Käyttäjän CurryFrank kuva
CurryFrank

Mahtava, vaikka innostus on kateissa.

Käyttäjän Markuz- kuva
Markuz-

Yhtä hyvä kuin ensimmäinenkin

Käyttäjän jolle95 kuva
jolle95

Paras soundtrack musiikkipeleistä

Käyttäjän viivakoodi kuva
viivakoodi
Käyttäjän Chopperi kuva
Chopperi

Ehdottomasti paras musiikkipeli

Käyttäjän Thompsoni kuva
Thompsoni

Paras musiikkipeli sitten GH 3:n

Käyttäjän Ruucsa kuva
Ruucsa

Parempi juopottelupeli kuin edellinen :D

Käyttäjän Dark kuva
Dark