Fight Night Round 3 (PS3) / Arvostelut / pelaaja.fi

Fight Night Round 3 (PS3)

28.02.2007 // Kirjoittanut: Riot
19

Arvostelimme Fight Night Round 3:n Xbox 360 -version Pelaaja 42:ssa, ja liki kaikki tuolloin kerrottu pätee myös PlayStation 3 -versioon.

Ainoa uudistus on Get in the Ring -pelitila, jossa nyrkkeillään hahmon silmin kuvattuna. Tila on pikemminkin tyylikäs ja näyttävä kuin erityisen pelattava. Näkökenttä sumenee, kun iskuja alkaa tulla perille, ja jos silmäkulma aukeaa, vastaava puoli ruudusta muuttuu tummanpunaiseksi huonontaen näkökenttää entisestään. Tämä sekä nyrkkeilijän huohotus ovat erinomaisia tehokeinoja, mutta loppujen lopuksi Get in the Ringiä tulee vain kokeiltua pari kertaa, minkä jälkeen palaa takaisin normaaliin toimintaan.

Ja sehän toimii. Peli tuo nyrkkeilyn nyanssit erinomaisesti esille ja nyrkkeilymekaniikassa on syvyyttä. Oikean tikun käyttäminen lyöntien suorittamiseen vaatii harjoittelua, mutta järjestelmä on selvästi parempi kuin erilaisten lyöntien toteuttaminen napeilla.

PS3-versio näyttää yhtä komealta kuin Xbox 360 -versio, ja joitakin pieniä yksityiskohtia, kuten valaistusta, on kyetty parantamaan. Ikävä kyllä tekoäly on edelleen valitettavan tyhmä ja etenkin uratilaa olisi pitänyt parantaa, mutta puutteista huolimatta Fight Night Round 3:a voi varauksetta suositella kaikille nyrkkeilystä vähänkin kiinnostuneille.

7/10

Kommentit

Käyttäjän ramse kuva
ramse

Huippugrafiikka(PS3), napeilla liian helppo.

Käyttäjän WildSmoke kuva
WildSmoke
Käyttäjän Kuoppala kuva
Kuoppala

Käsittämättömän addiktiivinen peli.

Käyttäjän akitus kuva
akitus
Käyttäjän RuleZ kuva
RuleZ

Komeat uusinnat

Käyttäjän Robs kuva
Robs

Ihan OK peli. Monipeli sux.

Käyttäjän Mixba kuva
Mixba

peruskeidaa

Käyttäjän Reiveni kuva
Reiveni

Tyypillinen päivitys entuudestaan toimivaan pelii

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Nyrkkeilypelien aatelia

Käyttäjän SILIK kuva
SILIK

Rankingin puute ärsyttää.