Green Day Rock Band / Arvostelut / pelaaja.fi

Green Day Rock Band

11.08.2010 // Kirjoittanut: Matias Kainulainen
9

Yhden bändin tuotantoon keskittyvien musiikkipelien kasvava lista saa jälleen jatkoa, kun Yhdysvalloissa 2000-luvulla jättisuosioon noussut ja Suomessakin tänä kesänä esiintynyt pop-punk-bändi Green Day saa oman pelin Rock Band -sarjaan.

Pelin uratila tarjoaa läpileikkauksen yhtyeen uraan ja on jaettu kolmeen eri keikkaan. Ensimmäiseltä keikalta löytyvät ysärin alkupuoliskon biisit, sisältäen muun muassa läpimurtolevy Dookien kokonaisuudessaan. Toisella, vuoteen 2005 sijoittuvalla festarikeikalla taas soitellaan muun muassa American Idiot -levyn kappaleita ja viimeisellä areenakeikalla taas soitellaan uusinta levyä. Kokonaisuudessaan pelistä löytyy yhteensä 47 biisiä, ja valikoimaa saa laajennettua ladattavilla kappaleilla, sillä Rock Bandin musiikkikaupasta löytyy bändiltä jo ennestään julkaistuja veisuja. Uratilasta löytyy valtavasti bändin uraan liittyviä kuvia ja videoita. Peli tukee myös The Beatles: Rock Bandista tuttuja vokaaliharmonioita.

Valitettavasti yhtyeen musiikki ei kuitenkaan ole sitä kaikkein hauskinta soitettavaa. Kappaleet ovat turhankin monotonisia ja tylsiä soittaa. Kokonaisen bändipelin tarpeellisuus jää myös hiukan kyseenalaiseksi, sillä mukana on liikaa täytebiisejä. Onneksi pelin biisit voi sentään siirtää soitettavaksi Rock Band 2:ssa, mutta mieluummin olisin ladannut ne muutamat levyltä löytyvät mielenkiintoiset biisit erikseen DLC:nä. Yhtyeen faneille peli on kuitenkin varmasti nautittava paketti, sillä kokonaisuus on autenttinen aina valikoiden ulkoasua ja keikkapaikkojen valaistusta myöten.

6/10

Kommentit

Käyttäjän zamanlee kuva
zamanlee
Käyttäjän The_pro_gamer kuva
The_pro_gamer

Massaa

Käyttäjän GH Player kuva
GH Player
Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV

paras Rock Band peli ikinä FOREVER

Käyttäjän KORN kuva
KORN

vihreetä ja paskaa

Käyttäjän Alpha kuva
Alpha
Käyttäjän ville98 kuva
ville98

Green Day on vaa paras siksi 10 pojoo.

Käyttäjän Predator_ kuva
Predator_

Mahtava.

Käyttäjän Ravenwood kuva
Ravenwood

Ihan jees.