iOS-pelit: 1000 Heroz / Arvostelut / pelaaja.fi

iOS-pelit: 1000 Heroz

5.08.2011 // Kirjoittanut: Matias Kainulainen
1

Muun muassa Trials-sarjan peleistään tunnettu suomalainen Red Lynx on julkaissut useita pelejä myös iOS-laitteille. Uusin julkaisu, hiukan Trialsia muistuttava 1000 Heroz, on mielenkiintoinen kokeilu. Peliin avautuu nimittäin joka päivä uusi kenttä ja hahmo pelattavaksi.

Pelattavuudeltaankin 1000 Heroz muistuttaa monella tapaa Trialsia. Moottoripyörän sijaan tosin pelissä ohjataan juoksevaa hahmoa, jolla täytyy ehtiä maaliin mahdollisimman nopeasti. Aivan yhtä haastava peli ei kuitenkaan ole, vaikka kentissä on nytkin useita erilaisia reittejä ja esteitä, ja ilmavasti leijaileva hahmo reagoi pienimpiinkin pomppuihin. Sadasosien hiominen pois ajasta on lähes yhtä koukuttavaa kuin Trialsissa, kiitos verkon leaderboardien. Oman lisämausteensa tuo kuitenkin se, ettei omaa aikaansa listoilla pysty parantamaan kuin yhden päivän ajan. Tähtiä ja esineitä voi kentistä kuitenkin keräillä myöhemminkin.

Kuten nimikin jo kertoo, pelissä on lopulta tuhat erilaista hahmoa ja kenttää, mutta kaikki kentät ovat pelattavissa vasta noin kahden ja puolen vuoden päästä. Mielenkiintoisena lisänä pelin aikakausi vaihtuu reilun parin kuukauden välein. Tällä hetkellä ollaan menossa vielä kivikaudella, mutta reilun kuukauden päästä siirrytään maanviljelysaikaan. Nähtäväksi jää, millaisiksi kentät muuttuvat aikakausien muuttuessa.

Alle euron hintaan 1000 Heroz on suorastaan pakko-ostos. Vaikka sisältöä ei juuri nyt olekaan vielä valtavasti, uutta pelattavaa riittää vielä parin vuoden päästäkin ja itse pelaaminen on varsin koukuttavaa.

8/10

Kommentit

Käyttäjän Jonppe kuva
Jonppe

Mitä tuhannen päivän jälkeen?