Kinect Adventures! / Arvostelut / pelaaja.fi

Kinect Adventures!

3.12.2010 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
14

Kinectin mukaan pakattu Kinect Adventures! on minipelikokoelma, jonka päätarkoitus on Kinectin liikeohjausominaisuuksien esitteleminen. Adventures on päällisin puolin laadukas paketti, mutta minipelien viehätys ei tarjoa pitkäikäistä pelikokemusta.

Adventures sisältää viisi erilaista minipelityyppiä, jotka vaativat pelaajilta erilaisia fyysisiä suorituksia. Peleihin voi hypätä mukaan lennosta, joten kaverin ei tarvitse kuin astua viereen liittyäkseen peliin.

Osa peleistä erottuu selkeästi edukseen, ja omiksi suosikeikseni nousivat Rallyball ja Reflex Ridge. Rallyball on kolmiulotteinen Breakout-klooni, jossa rikotaan tiiliä palloja mäiskimällä. Nopeatempoisena pelinä Rallyball osoittaa Kinectin hienoisen viiveen, mutta kokonaisuutena peli toimii todella hyvin. Reflex Ridgessä väistellään vuoristoradalla vastaan tulevia esteitä, ja varsinkin vaikeammilla tasoilla hektiseksi äityvä peli saa veren kiertämään. Myös River Rushin kumiveneen ohjaaminen heilumalla ja hyppimällä oli varsinkin kaksinpelinä viihdyttävää.

Muissa peleissä viehätys oli pitkälti liikeohjauksen alkuhuuman ansiota. 20,000 Leaksissa liikeohjauksen tarkkuus tuntui ontuvan useaan otteeseen, enkä kokenut pelin ideaa pelaajaa ympäröivän lasikopin reikien tukkimisesta erityisen hauskaksi.

Adventures on teknisesti laadukas peli, mutta monien muiden minipelikokoelmien tapaan siitäkin puuttuu syvyyttä, jotta pelin pariin jaksaisi palata säännöllisesti. Pienet seikkailusessiot ovat kuitenkin hauskoja etenkin kaverin kanssa.

5/10

Kommentit

Käyttäjän Ricsu kuva
Ricsu

hiki tuli

Käyttäjän Bojo_Boy kuva
Bojo_Boy

Lyhyt ja tylsähkö

Käyttäjän Bilehile-pelaaja kuva
Bilehile-pelaaja

Hauska, hiki nousee pintaan lähtee läskit kävel

Käyttäjän Lord T kuva
Lord T

Olisi voinut olla enemmänkin sisältöä

Käyttäjän Curpizza kuva
Curpizza
Käyttäjän Halo4ever kuva
Halo4ever
Käyttäjän detonatorFIN kuva
detonatorFIN

Pelattava loppuu nopeasti, muuten jees.

Käyttäjän finngamer kuva
finngamer

Nopeasti nähty.

Käyttäjän Gold kuva
Gold

Tätä antaa huonon kuvan Kinectistä.

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Ihan ok peli kinectin kykyjen esittelyyn

Nostoja