Lost Planet: Extreme Condition (PS3) / Arvostelut / pelaaja.fi

Lost Planet: Extreme Condition (PS3)

1.02.2008 // Kirjoittanut: Tero Lehtiniemi
16

Viime vuoden alussa Xbox 360:lle ilmestynyt Lost Planet: Extreme Condition oli mitä mainiointa lääkettä alkuvuoden pelipulaan. Maineikkaan tekijätiimin jäänhuuruinen scifi-toimintaseikkailu oli pienistä mokistaan huolimatta erinomaista viihdettä, ja peli kääntyi myöhemmin myös pc:lle. Peli on nyt saapunut myös Sonyn uutuuskonsolille noin vuosi XO-version ilmestymisen jälkeen.

Mitään kauhean mullistavaa alustanvaihdos ei tuo mukanaan. PS3-versiossa on mukana pari pc-versiossa nähtyä lisähahmoa (Mega-Man, Dead Risingin Frank West ja naissankari Jo) sekä Xbox 360 -versiolle alun perin julkaistu ladattava lisäsisältö. Jääplaneetalle sijoittuvan toimintaräiskinnän PS3-versio ei juuri muuten eroa alkuperäisestä versiosta. Jalkaisin tai mechejä muistuttavilla Vital Suit -roboteilla liikkuva sankarimme Wayne koluaa enemmän tai vähemmän arktisia ympäristöjä ja kurittaa mitä moninaisimpia alien- ja ihmisvastustajia.

Parhaimmillaan todella jättimäiset Acrid-avaruusolennot ovat edelleen erittäin vaikuttavia, ja koska peli kopioidaan kiintolevylle, alkuperäisen pelin varsin mitättömät lataustauot lyhenevät entisestään eikä toiminta juuri takkua. Ekstrasisällöstä huolimatta samat kehut ja haukut pätevät siis myös PS3:n Lost Planetiin. Vaikka pelissä on pieniä suunnittelumokia, se on edelleen uuden konsolisukupolven parhaita toimintaseikkailuja ja myös varsin kannattava hankinta, sillä sitä on ainakin Capcomin verkkokaupassa myyty alehintaan. Toivottavasti sama käytäntö leviää myös Eurooppaan.

7/10

Kommentit

Käyttäjän Aatukka kuva
Aatukka

Ei iskenyt aikaisempikaan.

Käyttäjän herra h kuva
herra h
Käyttäjän the wii kuva
the wii
Käyttäjän jryi kuva
jryi

Tylsä mutta keskinkertainen

Käyttäjän Vmv92 kuva
Vmv92
Käyttäjän Pelaaja_Janzku kuva
Pelaaja_Janzku

Hyvä moninpeli, itse peli saisi olla pidempi

Käyttäjän Pinnallinen kuva
Pinnallinen

Hyvä moninpeli, yksinpeli ei niin hyvä..

Käyttäjän snap kuva
snap

Toimii ongelmistaan huolimatta.

Käyttäjän FIN-Guerrilla- kuva
FIN-Guerrilla-

Njuu ihan ok.

Käyttäjän Ville91 kuva
Ville91

Odotan mielen kiinnolla miltä lost planet2 näytt