MX vs. ATV: Untamed / Arvostelut / pelaaja.fi

MX vs. ATV: Untamed

2.05.2008 // Kirjoittanut: Simon Elo
9

MX vs ATV: Untamed on monipuolinen ajopeli, jossa on muun muassa motocross-pyöriä, mönkijöitä, monsteriautoja ja jopa pikkuruisia minimotoja. Radat vaihtelevat aurinkoisista ulkoradoista temppuja vaativiin mutaisiin sisäratoihin. Lopputuloksena on suloinen valinnanvaikeus.

Laajat ulkokentät ovat poikkeuksetta pelin parasta antia sekä pelattavuudeltaan että ulkoasultaan. Grafiikka ei ole viimeisintä huutoa, ja erityisesti hitaasti ilmestyvä kasvillisuus pistää silmään ajon aikana.

Kisata voi itse räätälöimissään koitoksissa tai turnauksista koostuvassa kimarassa, jossa tarjolla on mainetta, kunniaa ja tietysti mammonaa. Kuskin saappaisiin hyppää joku lukuisista oikeista pärinämestareista.

Untamed ei ole arcade-peli eikä realistinen simulaattori, vaan se jää ikävästi välimaastoon. Järjettömiä hyppyjä, temppuja ja riemunkiljahduksia seuraa usein kova pamaus maan pinnalle, joka hillitsee iloa. Onneksi radat ovat täynnä vaihtelua tiukoista kurveista hulvattomiin hyppyreihin, joihin 15 kuskia yrittää ahtautua.

Untamed ei ole ulkoasultaan mikään MotorStorm, ja se yrittää turhaan miellyttää kaikkia. Se on silti pätevä paketti ajokeista kiinnostuneille. Motocross-fiilis nousisi kattoon, jos PlayStation 3:n ohjaimissa olisi tärinäominaisuus.

6/10

Kommentit

Käyttäjän tankki kuva
tankki
Käyttäjän 3F3L4N771 kuva
3F3L4N771

Kyllä nauru kajahtaa kun kaverin kanssa pelaa

Käyttäjän 177542-1 kuva
177542-1

Demon perusteella täys paska

Käyttäjän Player kuva
Player

Ihan hyvä.

Käyttäjän Final Fantasy X kuva
Final Fantasy X

Surkea ohjattavuus.

Käyttäjän 4eigner kuva
4eigner

Ei mitään hyvää sanottavaa.

Käyttäjän Max Limitz kuva
Max Limitz

Wii-versiota ei kauaa viitsi tahkoa.

Käyttäjän Skulltulla kuva
Skulltulla

Pirun hyvä! Hakkaa Puren realistisuudella.

Käyttäjän Vilppu123 kuva
Vilppu123

crossia sohval(Y)