Need for Speed Carbon (PS3) / Arvostelut / pelaaja.fi

Need for Speed Carbon (PS3)

28.02.2007 // Kirjoittanut: Riot
42

Onhan tämä lisää samaa, mutta silti jaksaa viihdyttää. Need for Speed Carbonin ainoa merkittävä uudistus on ryhmätyön tuominen osaksi ajamista. Kisojen aikana voi lähettää ”tallikaverin” tarjoamaan peesausapua, torppaamaan kilpailijan tieltä tai näyttämään nopeimman reitin radan läpi. Tiimipelaaminen on yksinkertaista ja toimivaa. Se tuo jotakin lisää, muttei haittaa keskittymistä omaan ajosuoritukseen.

Korni tarina antaa toimivan kehyksen ajamiselle, ja Carbon on kaikin puolin kiinnostavampi ja viihdyttävämpi kuin aikaisempi osa, Need for Speed Most Wanted. Auton tuunaaminen ja erilaisten ajokisojen tahkoaminen on hauskaa puuhaa. Uudet kanjoniajot ovat jännittäviä, joskin niistä olisi saanut irti enemmänkin.

Olemme usein kehuneet NFS-sarjan äänimaailmaa, eikä Carbon petä. Dolby Digital 5.1 -äänimaailma on fantastisen kuuloinen. Musiikki kuuluu lähinnä takakaiuttimista, sillä etukaiuttimista kuullaan autojen upeaa murinaa ja pellinrytinää.

PS3-versio jää jälkeen Xbox 360 -versiosta. Grafiikka on suttuisempaa ja ruudunpäivitys takeltelee useammin. Normaalitelevisiolla pelattuna Carbon on sahalaitoineen melkeinpä ruma, mutta HD-näytöllä meininki on huomattavasti paremman näköistä.

Kaiken kaikkiaan kyseessä on hyvä peli, jossa riittää pelattavaa pidemmäksi aikaa.

7/10

Kommentit

Käyttäjän bumba kuva
bumba
Käyttäjän Henksuli kuva
Henksuli

aivan ok.

Käyttäjän Slippet kuva
Slippet

Ok, päivä saisi olla

Käyttäjän spider-man kuva
spider-man

paras

Käyttäjän Neocron kuva
Neocron

Njoo olisin toivonut tältä vähän enemmän uudi

Käyttäjän dragonera kuva
dragonera

Poliisit edelleen ongelma jäte.

Käyttäjän ramse kuva
ramse
Käyttäjän polonen kuva
polonen
Käyttäjän Jersu kuva
Jersu

omistan peln ps2 version

Käyttäjän Reventon kuva
Reventon

Ei niin hyvä kuin Most Wanted