NHL 2K7 (PS3) / Arvostelut / pelaaja.fi

NHL 2K7 (PS3)

28.02.2007 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
10

NHL 2K7:n PlayStation 3 -versio on pitkälti suora käännös jo viime syksynä julkaistusta Xbox 360 -pelistä. Electronic Artsin kiekkoilupelit pitkään haastaneen sarjan uusin osa ei tuonut markkinoille juurikaan uutta, vaikka kauttaaltaan laadukas olikin. Oikeastaan ainoa kunnollinen lisäys oli Cinemotion-systeemi, joka teki otteluista entistä elokuvamaisempia. Se nosti jäällä kuuluvat äänet ja erilaisen kamerakulman aivan uusiin rooleihin.

2K Sportsin uusin kiekkopaketti ei valitettavasti näytä Sonyn uutuuskonsolilla aivan niin hyvältä kuin olisi odottanut. Tuntuu jopa siltä, että Xbox 360 -versio on huomattavasti terävämpi ja kauniimpi. Pelaajilla on lupa ihmetellä, sillä homman ei todellakaan pitäisi olla tehoista kiinni. Jää ja itse pelitilanteet näyttävät hyviltä, mutta pelaajien ja yleisön tekstuurit aiheuttavat närkästystä. Tuntuu myös, että jääkiekkopelit ovat hidastusten näyttävyyden osalta valovuoden jäljessä esimerkiksi jalkapallopelejä.

Ei anneta alun hämätä

Ruikutus saa jäädä onneksi grafiikkaan, sillä pelin äänimaailma on vakuuttavaa antia: erityisesti Cinemotion-tilassa pelaaja tuntee olevansa täysillä mukana pelissä, mikä lisää fiilistä huomattavasti.

NHL 2K7:n ehdoton valttikortti on sen pelattavuus. Pelin rakentaminen, jäällä liikkuminen ja tilan käyttäminen on toteutettu erinomaisesti, eikä valittamisen aiheita jää. Hauska lisä on myös Sixaxiksen liikkeentunnistuksen hyödyntäminen esimerkiksi taklauksissa.

Sarjan pelit tunnetaan monipuolisina lätkäkokemuksina, joissa on säätövaraa ja tarpeeksi haastetta. Koska PS3-versio on lähes identtinen muiden versioiden kanssa, nämäkin ominaisuudet ovat kunnossa. Myös verkkopuoli on hoidettu mallikkaasti, sillä tuki löytyy peräti kahdeksalle pelaajalle.

Oikeastaan ainoa valittamisen aihe löytyy hieman kulahtaneesta yleisilmeestä, joka on toivottavasti hiotumpi seuraavassa osassa. Kaiken kaikkiaan NHL 2K7 on kuitenkin loistava jääkiekkopeli, josta riittää pelattavaa ensi syksyn lätkäpelejä odotellessa. Tämä on lätkäfanien pakko-ostos.

8/10

Kommentit

Käyttäjän ramse kuva
ramse

Ei tarpeeksi hyvä.

Käyttäjän undead10000 kuva
undead10000

ihan ok lätkä peli (XBOX)

Käyttäjän Prokopjev kuva
Prokopjev

NHL 07 vie

Käyttäjän ovechkin_ kuva
ovechkin_

mul on tää xboxille ei hirvee hyvä

Käyttäjän Zett0r kuva
Zett0r

hyvä mutta liian synkkä ja saastesumua on liikka

Käyttäjän Hugi kuva
Hugi

OK.

Käyttäjän Dagoth kuva
Dagoth
Käyttäjän Goldminer kuva
Goldminer

hyvä peli

Käyttäjän Koo 007 kuva
Koo 007
Käyttäjän Curpizza kuva
Curpizza

Nostoja