Rabbids Go Home / Arvostelut / pelaaja.fi

Rabbids Go Home

4.12.2009 // Kirjoittanut: Jukka Kauppinen
1

Sekopäiset Raving Rabbidsit ovat uusimmassa seikkailussaan irtautuneet täysin aiemmasta. Peli ei kanna enää Rayman-sarjan nimeä ja sisällönkin suhteen on tehty täyskäännös. Miten sekopupujen omat siivet kantavat?

Hämmästyttävän hyvin. Rayman Raving Rabbidsien minipelikokoelmien sijaan pupuilla on nyt ihan oikea peli. Toki täysin kajahtanut sellainen, mutta nyt pelissä on kunnon tarina ja tavoitteita.
Tällä kertaa pupujen tekee mieli kotiin, kuuhun. Se onnistuu rakentamalla valtava torni. Rakennusaineet tietysti pöllitään ihmisiltä, suurkaupungista.

Ja voi pojat, että se tornin rakentaminen osaakin olla lystiä. Puput ovat kuin villiintyneitä vandaaleja, jotka valtaavat kaupungin ja ajelevat ympäriinsä ostoskärryillä, joihin kerätään kaikki mahdollinen irtain ja irtoava. Pupukärryjen ohjaaminen sujuu Wiin ohjaimilla luontevasti ja peli onnistuu uudistumaan hitusen aina, kun kentät alkavat tuntua turhan yksitoikkoisilta.

Ryntäily ja koomisen kaaoksen täyttämä sekoilu ihastuttaa ja ennen kaikkea naurattaa, niin pelaajaa kuin sivustakatsojia. Rabbids Go Home onkin erittäin onnistunut vetäisy, jonka myötä Rabbids-pelisarja saa uutta vauhtia. Olisiko tämä jopa lystikkäin toimintapeli sitten Overlordien?

6/10

Kommentit

Käyttäjän Bugista kuva
Bugista

Yllättävän hauskaa.