Samba de Amigo / Arvostelut / pelaaja.fi

Samba de Amigo

7.11.2008 // Kirjoittanut: finngamer
1

Ennen kuin kitaraohjaimet ja liikkeentunnistus olivat arkipäivää, Segan pelihalleista Dreamcastille tuotu alkuperäinen Samba de Amigo -rytmipeli oli todellinen erikoisuus. Kahden punaisen marakassiohjaimen heiluttaminen oli hulvatonta, ja niiden helisevä sisältö sekä tuntui kädessä että kuulosti korvassa oikealta.

Pelin perusideana on heilauttaa käsiä eri korkeuksilla ruudulla näkyvässä rytmissä ja liikkeessä. Wiille siirtyessään pelistä vain häviää paljon. Käytitpä ohjaimina Wiimotea ja Nunchuckia tai sitten kahta Wiimotea, ei kontrollien epätarkkuutta vain halua antaa niin paljon anteeksi kuin erikoisohjainten kanssa.

Biisivalikoimasta löytyy kuumia rytmejä ja lattaripoppia. Peli sisältää lähes kaikki alkuperäisen pelin ja sen ver.2000-laajennuksen biisit, sekä useita lisäkappaleita, nostaen valikoiman tyydyttävään 45 kappaleeseen. Netistä pystyy myös ostamaan lisäkappaleita.

Rytmipelin on oltava joko hauskaa tai haastavaa, ja Samba de Amigo ei ole oikeastaan kumpaakaan. Ohjaimien heiluttaminen ei viihdytä tarpeeksi, ja se on myös turhauttavan epätarkkaa täydellisiä pisteitä metsästettäessä. Monta eri pelitilaa ja kahdeksan minipeliä tarjoavat sentään mukavasti vaihtelua, jos vain jostain sattuisi löytämään motivaatiota.

4/10

Kommentit

Käyttäjän Neva kuva
Neva

Porukalla menee pieninä annoksina, muutoin ei :/

Nostoja