Torino 2006 / Arvostelut / pelaaja.fi

Torino 2006

21.04.2006 // Kirjoittanut: Riot
9

Varma merkki olympialaisten saapumisesta on markkinoille samaan aikaan ilmestyvä olympia-aiheinen videopeli. Sekin on ollut varmaa, että kyseinen peli on parhaimmillaankin vain keskinkertainen ja tylsä kokoelma olympialajeja. 2K Sportsin Torino 2006 ei valitettavasti tuo tähän minkäänlaista muutosta parempaan.

Olympiapelien perimmäinen ongelma on se, että niiden on oltava mahdollisimman yksinkertaisia, koska valtaosa halpaan menneistä kuluttajista lukeutuvat satunnaisiin pelaajiin, joille pelin on oltava tarpeeksi helppo.

Yksinkertainen pelimekaniikka aiheuttaa sen, että lajit ovat puuduttavan tylsiä eivätkä yksinkertaisen pelimekaniikkansa myötä tarjoa juurikaan mahdollisuutta hakea parempia suorituksia kykyjään hiomalla. Kun hyppää viidettä kertaa mäkeä Torino 2006:ssa, leiskauttaa viimeistään maksimiloikan. Miksi pelata enää sen jälkeen?

Torino 2006 sisältää mäkihypyn, luistelun, hiihtolajeja ja laskettelun eri muotoja. Jälkimmäiset ovat mukavan vauhdikkaita, mutta muut lajit ovat uskomattoman tylsiä. Etenkin hiihtolajeissa voi vain ihmetellä pelitestaajien synkkää kohtaloa tätä peliä testatessaan.

Moninpelitilat eivät juuri innosta, ja mäkihyppy on oikeastaan ainoa hauskempi laji pelata. Sama tekijäryhmä on tehnyt RTL Ski Jumping -pelit. Niihin kannattaa ehkä tutustua tämän pelin sijaan.

3/10

Kommentit

Käyttäjän feldon kuva
feldon

Olen pelannut parempia urheilupelejä C64:llä.

Käyttäjän Nazza kuva
Nazza

Järkyttävän huono ja tylsä.

Käyttäjän marika_pelaaja kuva
marika_pelaaja
Käyttäjän Tuoppi kuva
Tuoppi

Peli on hanurista.

Käyttäjän mazax kuva
mazax

ja joku vielä omistaa tämän! hävetkää!

Käyttäjän BobDog kuva
BobDog

Saihan tästä kivat olympiafiilikset, mutta...

Käyttäjän Player kuva
Player

Yksi hyvä asia löytyy. Mäkihyppy.

Käyttäjän pyorre kuva
pyorre

mestareiden peli

Käyttäjän redshift kuva
redshift

Todella säälittävä esitys.