Touchmaster / Arvostelut / pelaaja.fi

Touchmaster

31.05.2007 // Kirjoittanut: Jukka Kauppinen
1

Touchmaster-pelin taustaidea on hassu. Odottamatonkin. Minipelikokoelmat lienevät sinällään useimmille tuttuja, mutta nyt lähtökohta on kuitenkin poikkeava. Midway näet tekee konsoli- ja kolikkopelien lisäksi myös baareista ja muista julkisista tiloista tuttuja kosketusnäyttöpelejä.

Kosketusnäyttöpelejä löytää Suomestakin vähän joka paikasta, niin myös Touchmastereita. Niinpä DS:n kokoelman pelit voivatkin olla monille entuudestaan tuttua tavaraa. Mikäpä siis olisikaan kunnon baarihaille kätevämpää kuin tuttujen ja tuntemattomien hämmästyttäminen pienen kotitreenailun jälkeen?

Pelit ovat sekoitus tuttua ja tuntematonta. Mikä miellyttävintä, tuntemattomampiinkin peleihin pääsee nopeasti mukaan. Ne on näet suunniteltu ympäristöön, jossa kukaan ei ole peliguru tai viitsi käyttää opetteluun minuuttia enempää. Peleissä onkin paljon yhtäläisiä piirteitä tai mekaniikkaa. Osassa pelataan väreillä, osassa numeroilla tai päättelykyvyllä, reflekseillä ei yhdessäkään.

Touchmaster-kokoelma onkin erinomaista peruspelaamista, sellaista rauhallista, kiireetöntä ja suorastaan turvallista puuhastelua. Nämä pelit löytää myös tsiljoonana selainpelinä, mutta onhan ne kiva saada kerralla yhdessä paketissa – ja pelailla verkossa. Aivan, monia voi pelailla lähiverkon lisäksi myös internet-verkkopelinä toisia ihmisiä vastaan ja nettipistetilastotkin löytyvät. Kokonaisuus on kelvollista äly- tai taitopeliviihdettä.

Pelilistaus:

3 Peak Deluxe
5 Star General
Artifact
Crystal Balls
Double Take
Gem Slide
Go Wild
Hot Hoops
Mah Jonng Pairs
MahKi
Pairs
Pick Up Six
Pond Kings
Power Cell
Pyramid 13
Solitaire
Target 21
Times Square
Triple Elevens
Trivia
Up Lift
Word Search
Wordz

5/10

Kommentit

Käyttäjän N360T kuva
N360T

nou texas hold'em