TV Superstars / Arvostelut / pelaaja.fi

TV Superstars

22.11.2010 // Kirjoittanut: Matias Kainulainen
0

Oletko aina halunnut tosi-tv-tähdeksi? Nyt siihen on kerrankin helppo mahdollisuus, sillä Sonyn TV Superstars päästää pelaajat esiintymään erilaisten tosi-tv-henkisten sarjojen ja mainosten tähtinä, ja omalle pelihahmolle saa myös siirrettyä kasvonsa kameran avulla. Käytännössä peli on kuitenkin vain hiukan hienosteltuun formaattiin puettu minipelikokoelma, jonka pääpaino on bilepelaamisessa. Kapulaa kierrättämällä jopa neljä pelaajaa voi ottaa toisistaan mittaa tv-sarjojen haasteissa.

Peli kärsii muiden Move-julkaisupelien tapaan sisällön vähyydestä. Erilaisia minipelejä, tai siis tv-sarjoja, on vain muutama erilainen eivätkä ne tarjoa juurikaan uudelleenpeluuarvoa, ja toteutuskin on varsin keskinkertaista. Minipelien aiheet ovat tuttua tosi-tv-hömppää: Frockstarissa heilutellaan kapulaa catwalkilla oikeaan tahtiin; Let’s Get Physicalissa juostaan, väistellään esteitä ja ammutaan pallotykillä; Big Beat Kitchenissä valmistetaan ruokaa ja DIY RAW’ssa taas remontoidaan kämppiä. Mainoskuvauksissa taas ”näytellään” heiluttamalla kapulaa oikeaan suuntaan, mutta lataustauoilla näkyvät lopputulokset ovat sentään suhteellisen hauskan näköisiä.

Jatkuvat lataustauot ja ohjaimen kalibrointi joka välissä rasittavat pidemmän päälle, ja myös liikkeentunnistuksen kanssa on paikoin pieniä ongelmia. Kokonaisuutena TV Superstars on kuitenkin hiukan parempi yritys kuin heikohko Start The Party, mutta kovinkaan pitkäikäistä hupia eivät tosi-tv-minipelitkään ole.

5/10