Verkkorintama: 3 on 3 NHL Arcade / Arvostelut / pelaaja.fi

Verkkorintama: 3 on 3 NHL Arcade

14.06.2010 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
6

2000-luvun alun NHL-pelejä kritisoitiin usein siitä, etteivät ne pyrkineet realismiin, vaan olivat kuin flipperiä jäisellä alustalla. 3 on 3 tähtää juuri tähän flipperimäiseen pelattavuuteen.

Pelimuotoja on käytännössä yksi. Kausi- ja uratilat on jätetty pois. Nyt pelissä voi pelata vain yksittäisiä matseja kavereiden kanssa samalla koneella, verkossa tai tietokonetta vastaan.

Kymmenen euron hintaiseksi ladattavaksi peliksi 3 On 3 tarjoaa kaiken mitä pitääkin. Kun koneessa on kiinni neljä ohjainta, nousee ilo ylimmilleen. Hurjat taklaukset heittelevät pelaajia laitojen yli, samalla kun kentän muut pelaajat viilettävät hurjaa vauhtia kumilätkän perässä. Maalin edessä taiteilevan maalivahdin taklaus tietää helppoa maalipaikkaa, mutta kaikki voi kaatua sekunnissa jättikokoiseen pakkiin, joka huitaisee mailalla hyökkääjäsi kumoon. Power upit saattavat muuttaa vastustajan veskan muurahaisen kokoiseksi tai lisätä omien pelaajien lämärin lujuutta. Edes maali ei pysäytä toimintaa, vaan kiekko vain pudotetaan heti maalin taakse, josta nopein voi sen poimia.
Resepti toimii mainiosti.

3 on 3 NHL Arcade ei varmasti ole maailman pisimpään kestävä peli, mutta tiukat tilanteet, huima vauhti, aivan liian voimakkaat taklaukset ja puhdas hauskuus antavat kyllä rahoille vastinetta reilusti.

8/10

Kommentit

Käyttäjän Ruucsa kuva
Ruucsa

Erittäin hauska peli, kaverin kanssa pelailtuna!

Käyttäjän Alpha kuva
Alpha

Todella hubaa kaverin kanssa. Ei voi moittia.

Käyttäjän endlinn kuva
endlinn
Käyttäjän Sivuosuma kuva
Sivuosuma

Mainiota, kevyttä änäriviihdettä

Käyttäjän JaniFromHell kuva
JaniFromHell

Kovvaa kammaa.

Käyttäjän morty kuva
morty

Erittäin hauskaa hommaa