Verkkorintama: A Little Bit of… Dr. Mario / Arvostelut / pelaaja.fi

Verkkorintama: A Little Bit of… Dr. Mario

14.06.2010 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
0

Nintendon klassinen pulmapeli Dr. Mario on mitä oivallisin latauspalvelupeli taskukonsolille. Hieman Tetristä muistuttavassa pelissä sijoitellaan kaksivärisiä antibioottipillereitä viruksia kuhisevaan pulloon.

Tarkoituksena on poistaa bakteerinpoikaset muodostamalla neljä samanvärisen pöpön ja pillerin rypästä vaaka- ja pystysuunnassa. Mikäli pullo täyttyy ääriään myöten, peli on ohi. Yksinkertaista, mutta samalla niin koukuttavaa.

Tarjolla on kolme toinen toistaan hampaitakiristävämpää vaikeustasoa, joissa kussakin riittää kenttiä reilusti yli kahdenkymmenen. Toisena pelimuotona on kilpailu tietokoneen ohjaamaa tekoälyä vastaan, jolloin vastapuolen poistamista palasista osa valuu toisen ruudulle.

Kuten Tetris ja monet muut pulmapelit, myös Dr. Mario on oiva taskukonsolipeli siitäkin syystä, että se toimii niin lyhyissä kuin pitkissä erissä. Yksinkertaisuutensa huomioon ottaen Dr. Marion hinta on kieltämättä hitusen yläkanttiin, mutta kyllä aivojen ja refleksien jumppaamista saadaan koko rahan edestä.

7/10

Nostoja