Verkkorintama: Flight Control HD / Arvostelut / pelaaja.fi

Verkkorintama: Flight Control HD

22.11.2010 // Kirjoittanut: Johannes Valkola
1

PS3:n verkkokaupan Flight Control HD on pulmapeli, joka on niin ulkoisesti kuin pelimekaniikaltaankin yksinkertainen ja iloisen välitön tapaus.

Kynnys pelaamiseen ei voisi olla matalampi. Pelaaja tarkkailee lintuperspektiivistä lentokenttää tehtävänään tarttua kiinni ruudulla liikkuvista lentokoneista ja piirtää niille laskeutumisreitit omille kiitoradoilleen. Homma iskostuu perheen pienimmilläkin selkärankaan sekunneissa, minkä jälkeen kaikki on kiinni hoksottimien terävyydestä ja reaktionopeudesta.

Vaihtelua pelaamiseen tuovat nopeat suihkujetit, hitaat helikopterit, vaihtuvat tuuliolosuhteet ja automaattisesti laskeutuvat koneet. Kenttiä ja pelattavuuden elementtejä olisi silti toivonut runsaammin, sillä simppeli pelattavuus ei kanna pidempiaikaiseen koukuttavuuteen saakka. Esimerkiksi monipuolisemmat kenttäkohtaiset esteet olisivat piristäneet suppeaa sisältöä kummasti.

On kuitenkin huomioitava, että tarjonnan kapeus on hyväksyttävässä linjassa huokean hinnan kanssa. Myös toinen hankintaan kannustava seikka on mallikkaasti toimiva liiketunnistusohjaus. Vaikka peliä voikin pelata tavallisella ohjaimella, on uudella PlayStation Move -ohjaimella pelaaminen huomattavasti luontevampaa ja hauskempaa.

Flight Control HD on hyvä peli, joka jää kovin ohueksi kokemukseksi. Eipä sen tarkoituksena tosin ollutkaan maalailla mitään elämää suurempaa, vaan tarjota mukava välipala muun pelaamisen lomaan. Siinä mielessä Flight Control HD onnistuukin riittävästi. Se antaa kevyttä ajanvietettä, joka kiinnostaa satunnaisesti.

6/10

Kommentit

Käyttäjän Andzerx kuva
Andzerx

Hyvä minipeli

Nostoja