Verkkorintama: Golf: Tee it Up / Arvostelut / pelaaja.fi

Verkkorintama: Golf: Tee it Up

14.06.2010 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
2

Super Stardust HD:lla PlayStation Networkin valloittanut suomalainen Housemarque teki Live Arcade -debyyttinsä heinäkuussa. Lumilautailusta ja Stardustista tunnetun suomalaisfirman tuorein peli kääntää golfin hienoudet digitaaliseksi viihteeksi.

Golf: Tee It Up on perinteinen satunnaispelaajan golf-peli, joka tuo mieleen Sonyn suositun Everybody’s Golfin. Pirteä ja laadukas ulkoasu sekä isopäiset hahmot puputossuineen piilottavat taakseen varsin vetävää golfausta. Kaikki osa-alueet tuntuvat tarkoin testatuilta ja hyvin toimivilta. Mailanvaihdon jälkeen näkee heti kaiken tarvittavan, pallon lentorataa myöten, ja radan lähempi tarkkailu sekä yleisnäkymä ovat molemmat yhden napinpainalluksen päässä.

Tee It Upin erikoisuus on mahdollisuus vaikuttaa pallon pyörimissuuntaan sen vielä liikkuessa. Näin ollen pieleen mennyttä puttausta voi yrittää korjailla tai lyhyeksi jäävää lyöntiä voi yrittää pidentää pallon jo liikkuessa. Ominaisuuden käyttö on tiukasti rajattu, mutta sitä voi säästellä kiperimpien ratojen varalle. Tämä tuo Golf: Tee It Upiin mukavan strategisen ulottuvuuden, joka lisää pelattavuuteen reilusti ylimääräistä syvyyttä ja mielenkiintoa.

7/10

Kommentit

Käyttäjän Merkkis kuva
Merkkis
Käyttäjän BlindFinn kuva
BlindFinn

Erittäin onnistunut arcadegolf