Verkkorintama: Hydro Thunder Hurricane / Arvostelut / pelaaja.fi

Verkkorintama: Hydro Thunder Hurricane

2.09.2010 // Kirjoittanut: Riot
0

Midwayn takavuosien kolikkopeli on saanut kohtuuttoman hyvän maineen, koska Hydro Thunder ei todellakaan ollut ihmeellinen ajopeli. Uudessa ladattavassa Hydro Thunder Hurricanessa kaahaillaan pikaveneillä melko mielikuvituksettomilla radoilla. Vaihtelua tekoälyn ohjaamia kuskeja vastaan kisaamiseen tuovat niin sanotut taitokisat, joissa ajetaan yksin kelloa vastaan ja pelaajan on pujoteltava kenttiin ripoteltujen rinkuloiden läpi.

Ensimmäisen parin kisan jälkeen pelaaminen alkaa tuntua tylsältä, ja etenkin rinkuloiden läpi ajaminen on todella mälsää puuhaa. Ohjaus on melko kankeaa, joten veneen hallinnassa ei ole erityisiä nyansseja. Taidokkaasta ajosuorittamisesta ei toisin sanoen paljoa iloa irti saa.

Verkossa pelaaminen toisia ihmispelaajia vastaan on jo huomattavasti hauskempaa. Hydro Thunder Hurricane on niin yksinkertainen, että sitä on hauska pelata netissä pari kisaa, ja tämän jälkeen voikin sitten pelata jotain vakavampaa.

Suoritukset avaavat odotetusti uusia ratoja ja veneitä. Muutamassa radassa on sentään hieman yritystä. Esimerkiksi Area 51:n läpi kulkeva rata vispaa pelaajat hetkeksi muukalaisplaneetalle ja sieltä takaisin. Harmillista on se, miten joissakin radoissa näkee huonosti suunnan, johon rata seuraavaksi kääntyy. Kun tähän yhdistetään välillä todella ärsyttävästi pienestäkin osumasta nurin keikahtava vene, nousee ”v-käyrä” välillä turhankin paljon. Musiikki ja pelin presentaatio ovat molemmat kamalaa jälkeä.

Ongelmistaan huolimatta Hydro Thunder Hurricane on mukiin menevää viihdettä etenkin moninpelinä. Hienointa on se, että kotona voi pelata useamman kaverin kanssa jaetulla ruudulla verkkomatseja.

5/10