Verkkorintama: Monday Night Combat / Arvostelut / pelaaja.fi

Verkkorintama: Monday Night Combat

2.09.2010 // Kirjoittanut: Johannes Valkola
1

Tässäpä on iloinen yllätys Xbox 360:n nettikauppatarjontaan! Kuin takavasemmalta iskevä Monday Night Combat yhdistää omaperäisesti kolmannen persoonan räiskintää ja strategiapelien sivugenreä, torninpuolustuspelaamista. Lopputulos on hektisyydessään nautinnollinen peli, joka on parhaimmillaan moninpelissä.

Monday Night Combatissa on kaksi kantavaa pelimuotoa. Näistä Blitz tarjoaa toimintaa, jossa taistellaan vihollisaaltoja vastaan ja puolustetaan omaa tukikohtaa. Homma toimii sekä yksin että kavereiden kanssa joko jaetulla ruudulla tai netissä. Verkossa pelattava Crossfire puolestaan laittaa pelaajien tiimit vastakkain tarkoituksena tuhota toisen tukikohta. Pelaajia Crossfiressä voi olla korkeintaan 12, mutta kentässä on myös tietokoneapureita.

Molemmissa pelimuodoissa pelaajan tulee räiskinnän lomassa vahvistaa puolustustaan tykkitorneilla. Tehtävä hoituu nopeilla ristiohjainkomennoilla, jotka ovat tukalimmissakin tilanteissa helppokäyttöisiä. Myös pelihahmon kykyjen kasvattaminen ja erikoisesineiden aktivoiminen tehdään samaan tapaan.

Taktisuudella on pieni, mutta tärkeä rooli Monday Night Combatissa. Pelaaminen on herkullista, koska pelkkä nopea liipaisinsormi ei kanna pitkälle, jos puolustus pääsee notkahtamaan. Pelissä on lisäksi riittävästi hahmoluokkia, jotka kannustavat vaihtoehtoisiin pelityyleihin. Tasapaino hahmojen vahvuuksissa on ilahduttavan oikeudenmukaisella tasolla.

Monday Night Combat on nopeatempoinen peli, joka tarjoaa mukavan viihteellistä ja koukuttavaa pelaamista. Vaikka sisältö tuleekin nopeasti tutuksi, nettipelin taistelut kiinnostavat pitkään.

8/10

Kommentit

Käyttäjän zaroxs kuva
zaroxs