Verkkorintama: Monsters (Propably) Stole My Princess / Arvostelut / pelaaja.fi

Verkkorintama: Monsters (Propably) Stole My Princess

7.05.2010 // Kirjoittanut: Freeman
0

Yleensä kun arvostelua lähtee pakertamaan, pelin ääreen istuu ajan kanssa, virvokkeiden saartamana ja valmiina ottamaan vastaan, mitä tuleman pitää. Monsters (Propably) Stole My Princessin tapauksessa virvokkeisiin ehti hädin tuskin koskea, sillä peli oli ohi kahdessakymmenessä minuutissa.

Koska lyhyiden pelien konsepti on omata suuri jälleenpeluuarvo, aloitin alusta. Toinen kerta, välinäytökset skipattu, kymmenen minuuttia. Sain jokaisesta kuudesta tasosta kultamitalin. Arvion deadline alkoi tuntua valtavalta liioittelulta.

Monsters (Propably) Stole My Princess menee suunnilleen näin: joku (luultavasti hirviöt) on kaapannut Herttuan prinsessan. Herttua lähtee heidän peräänsä. Pelissä on kuusi tasoa, ja jokaisen ajatus on sama: Hyppiä ylöspäin ja osua kolme kertaa hirviöön ennen kuin tämä pääsee pakoon. Mitä useammalle tasolle Herttua hyppää ilman virheitä, sitä suurempi on pistemäärä tason lopussa. Tarinan lisäksi pelissä on Score Attack -moodi, joka ei tuo pääpeliin mitään uutta. Tasot ovat samalla tavoin suunniteltuja, ja niiden suurin ero on väritys. Kontrollit ovat sentään napakat, jos jotain hyvää etsitään.

Monsters (Propably) Stole My Princess tuntuu vahvasti flash peliltä, eikä ihme, sillä kehittäjä tulee selainpohjaisten ilmaispelien maailmasta. Niin sanottu huumori on latteaa ja musiikki vain uudelleen miksattuja klassisia sävelmiä. Graafinen suunnittelu on unohdettavaa ja pelimekaniikka pelkkää pomppimista. Ilmaisena pelin pisteet olisivat olleet aivan toiset, mutta maksulliseksi tuotteeksi tästä ei vielä ole. Käyttäkää neljä euroa mieluummin Haitin avustamiseen.

3/10