Verkkorintama: Muscle March / Arvostelut / pelaaja.fi

Verkkorintama: Muscle March

7.05.2010 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
5

En liene ainoa, joka on jäänyt suu ammollaan ja silmät pyöreänä ihmettelemään verkossa pyöriviä Muscle March -trailereita. Tanakasti jonossa kipittävät muskelikasat edustavat sitä happoisinta mahdollista japanilaishuumoria, joka aiheuttaa joko remakoita naurunpurskahduksia tai huoneen täydeltä hämmentynyttä hiljaisuutta. Koko peliä voisi kutsua yhdeksi suureksi vitsiksi, joka testaa oman huumorin rajoja.

Muscle Marchin idea pähkinänkuoressa on napata muskelikasojen rakkaita proteiinipurkkeja vaanivat pitkäkyntiset. Joukko jahtaa raiteilla seinien läpi rynnistäviä varkaita, jotka poseeraat innokkaasti ennen seinään törmäämistä. Pelaajan on toistettava poseeraus perässä nostamalla Wiimotea ja Nunchukia osoitetulla tavalla, jotta hän pääsisi jatkamaan matkaa seinään jääneestä aukosta kuin Reikä seinässä -ohjelmassa konsanaan. Kun muut kanssakiinniottajat luiskahtavat yksi toisensa jälkeen sopivasti sijoiteltuihin banaankuoriin, jää konnan nappaaminen yksin pelaajan tehtäväksi. Tällöin pelaajan on ravistettava ohjaimia vimmatusti, jolloin välimatka umpeutuu. Ja siinä se.

Ajojahdista tekee entistä oudomman hyperaktiivinen musiikki, taustalla keikistelevät hahmot ja suorastaan rivakka tahti. On lähes mahdotonta uskoa kaikkea ruudulla näkemäänsä. Koko jujun yksinkertaisuus voisi melkein olla nerokasta, ellei Muscle March kärsisi jonkinasteisista tarkkuusongelmista liikkeentunnistuksessa. Vaikka ohjaimien asentoa vaihtaisi kuinka nopeasti, liikkeet välittyvät ruudulle pienellä viiveellä. Ainakin Muscle March tarjoaa hyvät naurut, jos ei muuta.

3/10

Kommentit

Käyttäjän Oste_ kuva
Oste_

Kyllä tästä muutamat naurut sai

Käyttäjän sane kuva
sane

iskä osti

Käyttäjän Pinworm kuva
Pinworm

Paska ohjaus pilaa kaiken. Muuten hauska.

Käyttäjän MamboMan kuva
MamboMan

i like it very much

Käyttäjän Pyramidhead kuva
Pyramidhead