Verkkorintama: Outrun Online Arcade / Arvostelut / pelaaja.fi

Verkkorintama: Outrun Online Arcade

14.06.2010 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
3

Hei beibi! Autoni kiihtyy nollasta sataan 4,6 sekunnissa ja laskee pikkuhoususi 2,3 sekunnissa. Siinä OutRunin asenne kaikessa lyhykäisyydessään. Nopeat autot ja pitkät sivuluisut purevat naisiin OutRunin ihmeellisessä maailmassa. Eikä hienosta autosta oikeassakaan elämässä haittaa ole, mutta se on jo toinen juttu...

OutRun Online Arcade osuu samaan sarjaan modernien OutRun-pelien kanssa. Ensin valitaan sopiva Ferrari, jolla sitten lähdetään valloittamaan sekä ratoja, että hempukoita. Jokaisen nuoren vauhtihirmun unelma. Vaikka pelissä ajetaankin oikeilla autoilla, ei sillä ole realismin kanssa juurikaan tekemistä. Jarru on vain tapa saada auto kovaan sivuluisuun. Tosimies vetää jokaisen neulansilmän 300:n tuntivauhdilla.

Ladattavaksi peliksi OutRun on erittäin pätevä. Sen oppii nopeasti, mutta se tarjoaa myös syvyyttä. Peli perustuu kulmien tuntemukseen. Jarrun ja kaasun oikeaoppisella vuorottelulla auton saa kovaan sivuluisuun, jolla voi käytännössä ajaa nilkka suorana mutkaan kuin mutkaan. Koska OutRunissa ajetaan liikenteen seassa, on myös vastaantulevan liikenteen arviointi oma taiteenlajinsa. Pelin pariin haluaa palata uudelleen ja uudelleen, sillä ajosysteemi on toimiva ja kiinnostava. Sivuluisussa sitä vasta tuntee elävänsä.

8/10

Kommentit

Käyttäjän BlindFinn kuva
BlindFinn

Hyväntuulista ajelua..

Käyttäjän JaniFromHell kuva
JaniFromHell

Ihan ok.

Käyttäjän Halvar kuva
Halvar