Verkkorintama: Pac-Man Championship Edition DX / Arvostelut / pelaaja.fi

Verkkorintama: Pac-Man Championship Edition DX

7.01.2011 // Kirjoittanut: Simon Elo
3

Kolme vuotta sitten Pac-Man Championship Edition otti klassisen Pac-Man-kaavan ja uudisti sen parannetulla ulkoasulla, vaihtuvilla sokkeloilla ja tikittävällä kellolla. Se tuntui sarjan evoluutiolta, mutta Deluxe-versio tuntuu suorastaan sen uudelleenajattelulta. Deluxe tuo peliin joukon muutoksia, jotka muuttavat täysin tavan, jolla Pac-Mania on totuttu pelaamaan kadottamatta sarjan ikiaikaista charmia.

Deluxessa kummitusten välissä selviytyminen ei ole kovin vaikeaa, sillä haasteena on mahdollisimman suuren pistepotin kerääminen viiden tai kymmenen minuutin aikarajan sisällä. Osa kummituksista nukkuu eri paikoissa ympäri sokkeloa. Ne heräävät ja alkavat jahdata vasta, kun Pac-Man menee niiden ohi. Voisi luulla, että sitä kannattaisi välttää, mutta itse asiassa kannattaa saada kaikki kummitukset peräänsä. Lopuksi syödään pilleri, jonka avulla voidaan syödä kummitukset ja saada suuri pistepotti.

Pelin nopeus kasvaa vähitellen, mikä tarkoittaa, että pelaaja voi saada enemmän pisteitä lyhyemmässä ajassa, mutta kummituksien väistely vaikeutuu. Pac-Man on kuitenkin saanut oman bullet-timen: aivan kummituksen lähellä aika hidastuu, jolloin ehtii vielä reagoida. Keltaisella ystävällämme on jopa pommeja käytössään.

Kolme vaikeusastetta antaa riittävästi haastetta, mikä tekee Pac-Man Championship Edition DX:stä vastustamattoman addiktiivisen paketin. Vain pelin tilastojen katselu on toteutettu kömpelösti.

9/10

Kommentit

Käyttäjän PetriP kuva
PetriP
Käyttäjän Gigoffi kuva
Gigoffi
Käyttäjän Zuppe kuva
Zuppe

Nostoja