Verkkorintama: Riff: Everyday Shooter / Arvostelut / pelaaja.fi

Verkkorintama: Riff: Everyday Shooter

14.06.2010 // Kirjoittanut: finngamer
1

Latauspalveluista löytyy mainio valikoima originaaleja räiskintäpelejä. PSP:llä ja PlayStation 3:lla pelaajien huomiosta kilpailee Super Stardustin kanssa nyt myös Riff: Everyday Shooter.

Kontrollit ovat perinteisen intuitiiviset, eli vasemmalla peukalolla ohjataan alusta ja oikealla ammutaan kaikkiin suuntiin. PS3:n ohjaimella tuntuma on toki valovuosia PSP:n analogitikkua edellä.

Loputtomasti päälle käyvän vihollismassan sijaan Riffissä on kahdeksan kenttää, ja pelin hienoimpia ominaisuuksia on niiden erilaisuus. Jokaisessa kentässä on omat erilaiset vihollisensa sekä toisistaan suuresti poikkeavat säännöt niiden tehokkaaseen tuhoamiseen tai omaan elossapysymiseen. Aina kentän vaihtuessa pelitavan on siis muututtava täysin.

Pelin ulosanti tarjoaa upeita värejä ja psykedeelisiä kuvioita, kitaramusiikin säestämänä. Kuten esimerkiksi Rezissä, musiikki luodaan osaltaan myös jokaisen vihollisosuman myötä. Jokainen kenttä on myös ulkoisesti täysin edellisestä poikkeava. Bonuksena pelissä voi myös avata vaihtoehtoisia grafiikoita kenttiin.

Riff: Everyday Shooter on äärimmäisen haastava peli, jossa bonusvalikosta ostettavat lisäelämät tulevat tarpeeseen. Sen jatkuvasti muuntautuva pelattavuus haastaa pelaajat opettelemaan kahdeksan eri pelityyliä, erottaen sen positiivisesti edukseen muista räiskinnöistä.

8/10

Kommentit

Käyttäjän KORN kuva
KORN