Verkkorintama: Sam & Max: Save the World / Arvostelut / pelaaja.fi

Verkkorintama: Sam & Max: Save the World

14.06.2010 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
2

Dekkariduo Sam & Max on entuudestaan ihastuttanut pc- ja Wii-pelaajia, ja nyt eläinkaksikon hullunkuriset seikkailut ovat kääntyneet Xbox 360:lle.

Uudelleennimetty Sam & Max: Save the World on Telltale Gamesin episodimaisen seikkailun ensimmäinen tuotantokausi, joka sisältää kuusi useamman tunnin mittaista seikkailua. Kussakin jaksossa tutkitaan outoja rikoksia hypnoottisten tapahtumien saattelemana, eikä lajityypille tuttua huumorin kukkaa ole unohdettu.

Sam & Maxin ensimmäinen tuotantokausi tuntuu kuitenkin hieman kokeelliselta tarinansa ja melko suoraviivaisten pulmiensa suhteen, sillä onhan se historian kautta aikain ensimmäinen erillisinä episodeina julkaistu seikkailu. Matkan varrella vitsaillaan lukuisten stereotypioiden ja ilmiöden kustannuksella sopivan naljailevasti, mutta tapahtumat ja pulmat kieltämättä jäävät turhan simppeleiksi sarjan toiseen tuotantokauteen nähden.

Verrattaessa levyllä julkaistuun Wii-versioon, Xbox 360:n etuna ovat teräväpiirtografiikka, saavutukset ja selkeästi lyhyemmät lataustauot. Wiillä nähdyt käsittämättömät ruudunpäivitysongelmat loistavat poissaolollaan. Ohjainsauva on toki astetta Wiimotea kankeampi, mutta muutoin Xbox 360:n Sam & Max: Save the World on yhtä nautittava kuin alkuperäinen pc-versio.

7/10

Kommentit

Käyttäjän zamanlee kuva
zamanlee

Aivan mahtavia kaikki nää

Käyttäjän macrodeath kuva
macrodeath

Parhautta :)