Verkkorintama: Snowboard Riot / Arvostelut / pelaaja.fi

Verkkorintama: Snowboard Riot

14.06.2010 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
0

Tervetuloa 1990-luvulle! Näin pitäisi lukea Snowboard Riotin alkuruudussa. Särökitara ja yleinen ilme tuo mieleen ajat, jolloin snoukkaaminen oli vielä coolia. Nyt on kuitenkin kulunut 10 vuotta tuosta auvoisesta ajasta. Ja ilmeisesti Snowboard Riotin ideat ovat myös tuolta samaiselta ajalta.

Snowboard Riot on sekoitus SSX:ää, Cool Boardersia ja Mario Kartia. Lumilaudoin käytävä kilpa-ajo sisältää elementtejä näistä kaikista peleistä. Radalta voi kerätä erilaisia power-upeja, kuten aseita, joilla kanssakilpailijoita voi sitten kiusata. Mutta miksi aseiden kanssa ei hyödynnetä esimerkiksi Wiimoten osoitinta? Niitä vain paukutellaan liipaisimesta yhtään tähtäämättä.

Temput ovat skriptattuja, joten niidenkään tekeminen ei tuota pahemmin mielihyvää. Suuresti myös nyppi se, että joskus kun radan varrella näkee houkuttelevan kinoksen, sitä ei voi käyttää hyppyrinä. Tämä on kilpa-ajoa, mutta eikö siinä samalla voisi vähän nauttiakin?

Snowboard Riotin mikään osa-alue ei juurikaan erotu edukseensa. Kyllä pelissä olevat muutamat mäet pariin kolmeen kertaan laskee ja moninpeli sekä Balance Board -tuki tuovat vähän lisäikää, mutta ei... Se ei vain kaikessa keskinkertaisuudessaan onnistu lukitsemaan pelaajaa konsolin ääreen. Ja pelin musiikki on kamalaa!

4/10