Verkkorintama: Super Street Fighter 2 Turbo HD Remix / Arvostelut / pelaaja.fi

Verkkorintama: Super Street Fighter 2 Turbo HD Remix

14.06.2010 // Kirjoittanut: Riot
6

Capcom on panostamassa vahvasti sekä PlayStation Storeen että Xbox Liveen. Hyvä esimerkki tästä on viime syksynä julkaistu Bionic Commando Rearmed sekä todellinen ikuisuusprojekti ja nimihirviö Super Street Fighter 2 Turbo HD Remix.

Kyseessä on vanhan kolikkopeliklassikon teräväpiirtoversio, joka sisältää kaikki alkuperäisen pelin ”ominaisuudet” kuten ruudunpäivityksen hidastumisen ja pienet pelimekaaniset bugit, joista on tullut osa pelikokemusta. Capcomin tarkoitus oli todella vain päivittää loistava peli 1080p-teräväpiirtografiikkaan ja tarjota vanha klassikko uudessa loistossa. Peli sisältää myös uusia elementtejä kuten Rebalanced-pelitilan, jossa hahmojen tasapainoa ja liikesarjabugeja on korjailtu, ja siten pelaaminen on hyvin erilaista verrattuna alkuperäiseen versioon.

SSF2THDR sisältää todella hyvin toimivan nettipelin, laajakuvatuen ja alkuperäisen ohella remiksatut versiot pelin legendaarisesta soundtrackista.

Pelin tuotanto kesti lähes vuoden pidempään kuin alun perin oletettiin. Grafiikka piti piirtää kuva kuvalta täysin uusiksi. Tämä oli Street Fighter -sarjakuvat tehneen Udon Entertainmentin vastuulla, ja homma vei huomattavasti odotettua enemmän aikaa.

Pian ilmestyvä Street Fighter IV hieman vesittää vanhan klassikon HD-versiota, mutta sarjan faneille Remix on pakko-ostos. Kyseessä on todella rakkaudella faneille tehty paketti, jossa on nähty uskomattomasti vaivaa pelattavuuden säilymisessä uskollisena kolikkopelille. Toisaalta, jos peli on ennestään todella tuttu, ei uusi versio välttämättä niin paljoa innosta.

9/10

Kommentit

Käyttäjän Ruucsa kuva
Ruucsa

Kunnon SF II mättöä! Mii like!

Käyttäjän Vierailija_Rules kuva
Vierailija_Rules

Olihan tää kova, pari vuotta sitten...

Käyttäjän redshift kuva
redshift

Street Fighter IV on roskaa tähän verrattuna.

Käyttäjän Merkkis kuva
Merkkis
Käyttäjän nixuboy kuva
nixuboy
Käyttäjän Slaneeshx6x kuva
Slaneeshx6x