Verkkorintama: WarioWare: Snapped! / Arvostelut / pelaaja.fi

Verkkorintama: WarioWare: Snapped!

14.06.2010 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
0

Uuden DSi Shopin julkaisupelien nimekkäin hengentuotos on uusitun taskukonsolin kameraa hyödyntävä WarioWare: Snapped! -peli. Vauhdikkaan minipelisarjan nimeä kuitenkin loataan aivan liian vaatimattomalla pelitarjonnalla.

WarioWare: Snapped! sisältää neljä varsinaista pelimuotoa, joista jokainen koostuu viidestä kameran liikkeeseen pohjautuvasta pikkupelistä. Itse pelaaja ja tämän liikkeet toimivat pelin ohjaimena, aivan PlayStationin EyeToy-kamerapelien tapaan. Oma pärstäkerroin näkyy simppeleiden peliosuuksien aikana silhuettina, mikä on riittävä ratkaisu pelin menoa varten.

Pelatessa DSi lasketaan pöydälle. Pelaajan on huidottava ja heiluttava taskukonsolin ääressä saadakseen muun muassa sormuksen sormeensa tai vilkuttaakseen jäähyväisiksi ruudulla näkyvälle hahmolle. Ei siis todellakaan mitään bussimatkamateriaalia! Kameran kuvanlaadusta johtuen pelejä on vieläpä pelattava kirkkaasti valaistussa huoneessa, tai homma ei tunnu pelittävän lainkaan.

Jokainen pelin neljästä osiosta nostaa hymyn huulille ensimmäisellä pelikerralla, mutta ne eivät tarjoa sen suurempia variaatioita pidempää hupailua varten. Jopa tekijäesittelyn aikana pelattava päänkallistelupeli jää kertakäyttöhuviksi.

Harmillista kyllä, WarioWare Snapped! tuntuu hauskan pelikokoelman sijaan hätäiseltä teknologiademolta DSi:n kameraa varten. Verrattaessa vaikkapa Sonyn useiden vuosien takaiseen EyeToy-debyyttiin, alle 10 minuutissa koluttu DSi-kamerahupailu on pelaajien puhdasta aliarvioimista.

3/10