Verkkorintama: Worms / Arvostelut / pelaaja.fi

Verkkorintama: Worms

14.06.2010 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
17

Worms saapui myös PlayStation 3:lle. Kyseessä on lähes sama versio matosodasta, joka saapui Xbox Liveen pari vuotta sitten. Ladattava matopeli ei tuolloin sisältänyt juurikaan aseita tai säätömahdollisuuksia, mutta oli silti äärimmäisen koukuttava moninpeli. PS3-versioon on lisätty muutama uusi tykki ja rutkasti säätömahdollisuuksia.

Tämä ei siis ole PS3-versio viime kuussa arvostellusta Worms 2: Armageddonista, vaan Xbox 360:n vanhemmasta ja selvästi karsitummasta Worms-pelistä.

Worms näyttää erinomaiselta pleikkarilla. Kirkkaat värit ja ilmeikkäät madot ovat suorastaan ilo silmälle. Säätömahdollisuuksia on lisätty, ja nyt esimerkiksi miinan räjähdysajan tai maastoon ilmestyvien esineiden määrän voi itse määrittää melko tarkasti. Aseita ei ole paljon, mutta mukana olevia aseita voi suhteellisen vapaasti säädellä. Pelissä mukana olevat aseet ovat myös juuri ne oleellisimmat, joten oikein muuta ei välttämättä kaipaakaan.

Ikävä kyllä nettipeli takkuilee huomattavasti enemmän kuin Xbox 360:llä. Kavereita ei voi kutsua peleihin, vaan heidän on etsittävä peli valikoita käyttäen. Myös Waiting for other players -ilmoitukset tuntuvat kestävän ikuisuuksia. Peliä varjostavat myös kevyet kameraongelmat, kun kesken vuoron kameramies ei pysy kunnolla toiminnan perässä.

Pienistä ongelmista huolimatta Worms PS3:lla on vetävä ja hauska moninpeli, jota jaksaa kyllä vääntää tuntikausia.

7/10

Kommentit

Käyttäjän artapo kuva
artapo
Käyttäjän Portable kuva
Portable

Liian vähän aseita (Xbox 360 versio)

Käyttäjän John_Rambo kuva
John_Rambo

Loistava.

Käyttäjän Andzerx kuva
Andzerx

Hyvä peli kaksinpelinä

Käyttäjän -GoGo- kuva
-GoGo-

Todellakin liian vähän aseita. (Xbox360 versio)

Käyttäjän RacerBest kuva
RacerBest

Aika tylsä. Worms 2 on paras. :P

Käyttäjän nixuboy kuva
nixuboy

armagettonia odotellessa..

Käyttäjän zamanlee kuva
zamanlee
Käyttäjän NoeinJ kuva
NoeinJ

Porukassa täysi 10.

Käyttäjän jorma007 kuva
jorma007

mukavaa ajan tappoa viimeinen mission liian vaikea