Virtua Fighter 5 / Arvostelut / pelaaja.fi

Virtua Fighter 5

28.02.2007 // Kirjoittanut: marika_pelaaja
8

Olen testannut Virtua Fighter 5:n kotiversiota PlayStation 3:lla nyt noin kaksi viikkoa. Kolikkopelinä se on kuitenkin minulle jo hyvin tuttu. Virtua Fighter 5:n kotiversio perustuu arcaden B-versioon eli ensimmäiseen päivitykseen. Niinpä pelituntuma ei ole vieläkään muuttunut hahmojen puolesta, mutta tekoälyä on kehitetty.

Vieläkään emme ole saaneet vahvistusta, perustuuko lännessä elokuussa julkaistava Xbox 360 -version tulossa olevaan arcaden C-versioon.

Kotikäännös on todella kirjaimellisesti käännös. Monet toiminnot tuntuvat rajoittuneilta. Vain kaksinpelien uusintoja voi tallentaa, eikä peli tue ollenkaan verkkoyhteyttä, joten VF.TV-palveluun ei saa yhteyttä. Eri pelaajien taisteluhaamujen lataaminen lisäisi pelin syvyyttä.

Harjoittelutilassa pelaaminen onnistuu vain listaliikkeiden treenaaminen ja vapaa taistelu. Liike-esimerkkejä jää kaipaamaan.

Kahdessa viikossa on kuitenkin tullut selväksi se, että tämä on täydellinen kotikäännös omasta suosikkitappelupelistäni. PlayStation 3:llakaan peli ei hidastele, vaan ajoitukset ovat kohdallaan. Sillä on hyvä harjoitella pelihalleja varten, koska Virtua Fighter 5:ssä ei koskaan voi olla tarpeeksi taitava.

8/10

Kommentit

Käyttäjän Yanathan kuva
Yanathan

Tietojen mukaan kelpo peli.

Käyttäjän Vierailija kuva
Vierailija

Ei tapa Tekkeniä, mutta hyvä tässä odotellessa

Käyttäjän nikksu kuva
nikksu

Hyvä peli

Käyttäjän Saatana kuva
Saatana

Tekkeni on viihdyttävämpi

Käyttäjän zaroxs kuva
zaroxs
Käyttäjän janski82 kuva
janski82
Käyttäjän pessi kuva
pessi
Käyttäjän redshift kuva
redshift

Hyvä mättöpeli.

Nostoja