WWE Smackdown vs. Raw 2011 / Arvostelut / pelaaja.fi

WWE Smackdown vs. Raw 2011

3.12.2010 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
5

Nyt on pakko myöntää, että alkaapa tökkiä tämä pelisarja. Ehkä arvostelu olisi pitänyt vain antaa suosiolla jollekulle muulle... Tai ehkei sittenkään, onhan se hyvä laukoa totuuksia välillä.

Smackdown vs. Raw 2011 on vanhalta tuntuvaa, vanhalta näyttävää ja vain kaikin tavoin vanhaa showpainiviihdettä, jota THQ puskee markkinoille joka vuosi. Uudistuksia on, mutta mitä väliä, peli on silti sama.

Ei enää, minä taputan!

Tässä vaiheessa on pelaajana pakko taputtaa mattoa luovutuksen merkkinä. WWE Smackdown vs. Raw 2011 tuntuu niin törkeän tutulta, että ainakin allekirjoittanutta masentaa pahanpäiväisesti. Viime vuonna vaikeroin, tänä vuonna itken! Miksei tätä nyt laiteta kuntoon? Miksi kehittäjät tekevät saman pelin joka vuosi viidelle eri alustalle? Miksi?

Nyt sentään se lohduttaa, että peli ymmärtää edes hieman fysiikan päälle. Maahan kaatunut leka ei ole enää ylittämätön este 120-kiloiselle lihavuorelle! Wu-huu, ripustakaa mitalit kehittäjien kaulaan! Ihminen osaa astua neljä senttiä korkean esineen yli! 10/10 ja Pelaaja suosittelee -leima!

Vaikka tietyt uudistukset ovatkin vallan päteviä ja tekevät pelaamisesta jopa hauskaa, on pakko sanoa, että turhan vähän ja aivan liian myöhään. Miksi minä pelaisin peliä, jonka pelimekaniikka ei muutu miksikään, vuodesta toiseen? Varmasti olisin skipannut tämän, ellei siitä täytyisi rustata lehteen jotakin.

Vihaisena on kuitenkin helppoa unohtaa se, että pelistä voi itse asiassa nauttia – ja nauttia paljonkin, mikäli kylässä on muutama kaveri. Nelinpelissä on nautittavaa lyödä kaveria terästuolilla naamaan. WWE:n tutut matsimuodot sopivat mainiosti kaveripiirin kesken mäiskittäviksi. Pelimuotoja on hurja määrä ja pelin kustomointimahdollisuudet ovat edelleen huippuluokkaa.

Mutta jos olet pelannut sarjan pelejä viime vuosina aktiivisesti tai edes puoliaktiivisesti, kannattanee jättää väliin. Turhan vähän tässä on uutta. Suurimmat fanit tietty nauttivat edelleen.

5/10

Kommentit

Käyttäjän GTA-Friikki kuva
GTA-Friikki

Hyvää aivot narikkaan viihdettä

Käyttäjän TheGame kuva
TheGame

Liian vähän uudistuksia.

Käyttäjän Riukkuli 94 kuva
Riukkuli 94

loistavaa ajanvietettä

Käyttäjän crosby_9 kuva
crosby_9

Hyviä uudistuksia

Käyttäjän jaman kuva
jaman

surkee peli