Blogi by Kaitila / Blogit / pelaaja.fi

Blogi by Kaitila

14.05.2010 // Kirjoittanut: finngamer
27

Tänään se sitten viimeinkin ilmestyi, Alan Wake. Paljon siitä on puhuttu, joten onhan se mukavaa viimeinkin pidellä valmista tuotetta käsissään. Keräilijä minussa pitää myös pelin erikoisversiosta aika paljonkin, mukavan tuhti paketti. Sisältö on tavallaan perussettiä, mutta jo paketin painosta tuntee, että kaikki on tavallista laadukkaampaa. Soundtrackin ja bonuslevyn lisäksi mukana on myös poikkeuksellisen pätevä kirja, joka on kirjoitettu Alan Waken universumille uskollisena.

Keskiyön julkaisutapahtumasta lähti kuitenkin mukaan tavallista erikoisempi erikoisversio, sillä päätin heittää ammattiylpeyden nurkkaan ja pyytää kaikkien paikalla olleiden remedyläisten nimmarit pakettiin mukaan. Taisin olla ainoa, joka näin teki, sillä sen verran iloisesti yllättynyt porukka oli omasta huomiostaan katseltuaan tovin Sami Järven ja Ilkka Villin signeeraamisia. Yksi halusi jopa ottaa minusta kuvan muistoksi tapahtuneesta.

Tässä vielä pakollinen mainostus YouTube-videoilleni paketin avaamisesta:

Wii on muuten ollut poikkeuksellisen liekeissä viime aikoina. On tullut pelattua Monster Hunter kolmosta, No More Heroes kakkosta sekä Sin & Punishment kakkosta. Huippupelejä kaikki. Eikä vielä olla edes päästy isoihin poikiin käsiksi! Super Mario Galaxy 2 tuntui loistavalta, kun pääsin testaamaan sitä Amolla, ja Metroid: Other M:kin on vielä tulossa. On hienoa, että nykyään kesälläkin tulee AAA-luokan pelejä.

Viime blogissani läpikäyty muutto on muuten nyt valmis. Melkoinen hommahan siinä oli, mutta lopputulos palvelee kyllä tarkoitusperiä. Huone tosin näyttää tältä, kun sen oven avaa...

Ovelta

...mutta kunhan pääsee sisään, soppi on varsin kodikas. Oli pakko ottaa mallia toimistolta ja ostaa omatkin Super Mario -tarrat seiniä koristamaan.

Tarrat

Ja tässä taas video, sillä pelihuoneesta ei saa hyvää käsitystä ilman liikkuvaa kuvaa:

Lopuksi pitää vielä antaa imelyysvaroitus, nimittäin hankimme toisen kissan. Ei, Zelda ei saanut rinnalleen Linkiä, vaan pikkukisun nimi on Tiuku. ;)

Tiuku1

Yllättävän nopeasti Tiuku on oppinut talon tavoille: hän ärisee uhmakkaasti itseään monta kertaa isommalle Zeldalle, mutta onneksi Zelda ei vastaa haasteeseen, ainakaan tosissaan. Katsoo vain hämmentyneenä, että kuka tuokin luulee olevansa.

Tiuku2

Ja kyllä, pelihuoneen ovi on kiinni, etteivät kissat pääse kiipeilemään Limited Editioneita pitkin.

Kommentit

Käyttäjän Jonezu kuva
Jonezu

Oii miten söpöjä kissoja! Kissat ovat parhaita.

Käyttäjän toad556 kuva
toad556

Hyvä blogi ei ollut liian pitkä.

Käyttäjän Kabanossi kuva
Kabanossi

Kissat <3

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Hieno blogi, Alan Wake matsku oli kyllä siistiä, harmi että itse en noihin päässyt käsiksi. :(

Käyttäjän Kabanossi kuva
Kabanossi

Hanki muuten joku standi kameralle, käy noiden pelien avaaminen vähän kätevämmin kun saa käyttää molempia käsiä :)

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

No voi katinkontit sentään. Vielä nuo kaatavat yhteistyönä olohuoneen Naomit.

Käyttäjän Sevchef kuva
Sevchef

Hianot videot ja blogi. Vitusti varmaan menny rahaa ku noin paljon pelejä ja upee kokoelma! Olit hienosti laittanu esille, niin ja hirvittäis jos talo palais tai jos joskus kännissä menisit tonne sotkee :S

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Hieno blogi, ja hyvä että kissatkin pääsivät mukaan.

Käyttäjän Slash80 kuva
Slash80

Entäs jos/kun muija suuttuu joskus oikein tosissaan? Siinä konsolit ja moduulit lentelee pihalle ja hienosti. ;D

Käyttäjän MarioGamer kuva
MarioGamer

hieno blogi