DS lite ja niitä näitä / Blogit / pelaaja.fi

DS lite ja niitä näitä

2.06.2006 // Kirjoittanut: Riot
18

E3:set ovat reilusti takanapäin. On se uskomatonta miten aika menee. Sanonkin toimistolla jengille, että "hei, nyt on kesä pitää muistaa nauttia". Nykytoimistossa voi pitää ikkunoita auki! Ensimmäisessä toimistossame tuuletus oli avonainen ovi, koska olimme kellaritilassa. Nyt on ihan kunnon oikeat ikkunat, jotka saa auki...kehitystä! Ai niitä aikoja kun roudasimme lehtiä vanhempieni autotallista.

Alkuviikosta tipahti kesäkuun Pelaaja-lehti käsiin ja kannesta tuli parempi kuin odotin. Meillä on H-Townin toimistolla seinä, jossa on kaikkien julkaistujen Pelaajien kannet ja PE45 eroaa todella paljon seinän valikoimaa katsellessa. Pitää ehkä ottaa enemmän tälläisiä erikoisempia ratkaisuja, joskin niitä tarjoutuu niin harvoin. Heinäkuun lehden kansi on jo päätetty ja elokuusta ja loppuvuoden kansien suhteenkin riittää ideoita. Katsellaan.

Pistelen E3-pelivideoita nettiin lähiviikkojen aikana, nyt kun emme tee E3-dvd:tä. Josko tuota saisi jonkinlaisia kommenttiraitoja tehtyä, ei vain taida olla resurrseja eikä aikaa. Katsotaan. Videoita tulee anyways. Teemme kyllä dvd:itä jatkossakin, samat argumentit -kiva katsella himassa telkusta dvd:ltä pätee tietenkin edelleen.

Meidän E3-coverage oli tuostakin huolimatta mielestäni rautaa, jos itse saan sanoa. Ainakin parasta mitä olemme H-Townilla tähän asti saaneet aikaan, joskin webipuolella ei mennyt kuten piti.

Tiltin Mikko kävi porukoineen kuvaamassa minua ja Lassia ennen E3-messuja. Kyseessä oli Tilt-ohjelmaan kuvattava osio jossa kotimaiset pelitoimittajat fiilistelevät 2000 -jälkeen tulleita lempipelejään. Omat valintani muuttuvat harva se päivä.

Hommasin tuossa DS liten, joka saapui postista tiistaina. On se kaunis. Vanhempi DS ei niin paljoa napannut ulkoasunsa takia, mutta nyt New Super Mario Brosin myötä oli pakko taipua ja hommaamaan lite. On kyllä hieno vehje. Kun konsolin kannen laittaa kiinni ja laite menee virransäästötilaan, niin Mario hihkuu Bye ja it's a me, Mario kun laitteen taas avaa. Mahtavaa :) Peli ei kuitenkaan ole ihan mestariteos.

ds lite get 2.jpg

Tätä kirjoittaessani uuden V3-saitin julkaisun pitäisi tapahtua maanantaina. Olemme hioneet saitin toimivuutta ja ulkoasua paljonkin E3:sten jälkeen. Olen eri mieltä edelleen fonttien koosta ja tietyistä graafisista valinnoista, mutta nyt kun saittia on hiottu, olen alkanut pitää siitä paljon enemmän. Muutos tekee aina terää. Jonkin verran kränää on herättänyt se, että valtaosa uuden saitin kikoista kuten keskustelualeuista on tilaajille, mutta olemma aina koettaneet palvella tilaajiamme parhaalla mahdollisella tavalla, koska he ovat yksi liiketoimintamme ydin ja uskollisia Pelaajan seuraajia. Pidetään heistä huolta. Toki, irtonumeroiden ostajat ovat hekin ystäviämme ja tietenkin, avoimuuskin on ollut yksi H-Townin juttuja, joten kyllä saitilla on tarjottavaa jos ei ole tilaaja.

Pelaamme tänään toimistolla Rockstarin Table Tennis -turnauksen, josta tulee juttua arvostelun yhteyteen heinäkuun Pelaajaan. Tätä peliä on tullut pelattua paljonkin. Pelasin Xbox360.ign.comin Dougia vastaan pari matsia viime viikolla ja otin turpaani aika komeasti. Pitää treenata.

Lisää minun ja toimituksen ottamia kuvia E3-messuilta voi katsella täältä

Kommentit

Käyttäjän Vinski kuva
Vinski

Asiaa ! Huomaa että kirjoitit blogauksen hyvällä fiiliksellä. Taitaa olla tämä kesä, joka saa meidät kaikki hyvälle tuulelle. :)

Käyttäjän Rocky_Balboa kuva
Rocky_Balboa

Heinäkuun lehteä ja Table Tenniksen arvostelua odotellessa. Peli on kyllä jo hankittu, mutta mukava se on aina lukea mitä mieltä arvostleijat siitä on.

DS Lite tuntuu kyllä lähes Nextgen laitteelta vanhaan versioon verrattuna.

Käyttäjän Riot kuva
Riot

Kuka voittikaan Table Tennis -turnauksen hihii!

Käyttäjän Vinski kuva
Vinski

Onnittelut! 8)

Käyttäjän PetriP kuva
PetriP

Tiukkaa juttua ja DSLite ja NSMB näyttävät uskomattomilta *kuolaa*

Käyttäjän Tencer kuva
Tencer

Tiltin sivuilta voi katsoa sen videon, missä on Puha ja Kurkijärvi.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

PetriP olet aivan oikeassa NSMB on aivan mahtava peli.

Käyttäjän Riot kuva
Riot

mistä sen voi nähdä Tiltin sivuilla?

Käyttäjän Vinski kuva
Vinski

Se on uusin Gamestyle. \o

Kurkijärven inspiroimana minunkin tekee mieli testata Metroid Primeä. :)

Käyttäjän Liuhuparta kuva
Liuhuparta

Ilkimys kun laittaa tommosen jättimäisen (ja hienon) kuvan Litestä, jota en ole aatellu ostaa, kun on vanha. Grrrr... *kuola valuu täälläki*