Kaitila kuittaa itsensä kesälomalle / Blogit / pelaaja.fi

Kaitila kuittaa itsensä kesälomalle

16.07.2010 // Kirjoittanut: finngamer
14

Vahdinvaihdon aika. Minun kesälomani alkaa tänään ja ensi maanantaina suurin osa muusta toimituksesta palaa hikoilemaan toimistolle. Ja pääsevätkin suoraan töihin, seuraavan Pelaajan painoonmenoon ei ole enää pitkä aika. 12 lehteä pitää vuodessa tehdä, ei siitä mihinkään pääse! Olen täällä suhteellisen tyhjällä toimistolla valmistellut kaiken mahdollisimman hyvin jotta voin olla omalla lomallani rauhallisin mielin asioiden sujumisesta.

Siinä sivussa tein myös viikon ajan uutisia, mutta luonnollisesti en päässyt lähellekään Eemelin lukijamääriä. Taitolaji todellakin kyseessä. Mutta tein sentään yhden ”Katso kuva!” –uutisen , siitä olen ylpeä!

Retropeikko huutaa ruokaa

Olen varmaan ennenkin valittanut sitä että retroilulle ei jää tarpeeksi aikaa. Sitä kun yrittää pysyä viiden konsoli julkaisuissa kärryillä niin pettymyksiä on luvassa. Pitää vain valita ne helmet ja yrittää työntää mielestään ne monet muut joille ei ole aikaa.

Super Mario Land 2

Retropelit vain jäävät tässä sitäkin pahemmin jalkoihin. Mutta yritän niillekin joskus järjestää aikaa, siis että pelaan jonkun ihan läpikin. Taannoin vetäisi ihka ensimmäistä kertaa läpi Super Mario land 2:n, ja nyt juuri sain pakettiin Mega Man X3:n Super Nintendolla, jonka olin varta vasten ostanut ”nyt kyllä pelaan retroa” –projektiini. Satasen kustansi mutta oli se sen arvoistakin. Super Mario Land 2:n (ja miksei Mega Man X3:nkin) kaltaisten olennaisten sivistysaukkojen paikkaaminen tuntuu kyllä hyvältä. Ja todistavat vain minullekin miten paljon hyviä pelejä on pelaamatta vaikka uusia pelejä ei ilmestyisikään.

Joissakin keräilijäpiireissä pelien vaihteleminen on suosittua puuhaa, ja onhan siinä järkeä että heität ylimääräiset posi ja saat jotain kiinnostavampaa tilalle. Itselläni ongelma vain on se että minulla ei ole ylimääräisiä pelejä. Ostan ne mitkä koen kokoelmaani kuuluvan ja sillä hyvä, ei niistä kehtaa enää luopua. Nyt kuitenkin tein pienen poikkeuksen erään amerikkalaisen keräilijän kanssa jolla oli eräs Nintendo 64 –tuote joka minun oli pakko saada. Neo-Geo-konsoli siis vaihtoon! Itse asiassa tämä sopi minulle varsin hyvin, sillä Neo-Geoni oli vailla koteloa ja ohjekirjaa, joten nyt voin hyvillä mielin ostaa täysikuntoisen tilalle. Mutta mihin siis vaihdoin tuon? Ensi blogissa sitten…

Magic 2011

Pelaakohan kukaan teistä tä vai puhunko nyt aivan hepreaa kaikille? Magic-korttipelin uusi perussetti on ilmestynyt tänään. Wizards of the Coast on kyllä tehnyt ihmeitä perussettien ilmeelle ja kiinnostavuudelle, korttien tehotasosta puhumattakaan. Patrik ”innovaattori” Chapinkin totesi että M11 on paras perussetti sitten Unlimitedin, ja siitä ei paljoa kehut enää kasva.

grave_titanprimeval_titan

Sääli vain että en pääse osallistumaan Magicin SM-kisahumuun tänä viikonloppuna, sillä jos suonette anteeksi, lentoni Pariisiin lähtee muutaman tunnin päästä. Nähdään taas!

Kommentit

Käyttäjän Stupid gamer kuva
Stupid gamer

Hyvää kesälomaa Kaitilalle :)

Käyttäjän Calvin kuva
Calvin

Veikkaan Blast corpsia.

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Loisto blogi ja mielenkiintoista asiaa. Innostuin minäkin kunnolla keräämään ensiksi 8 bittisen pelejä ja kohta voisi ottaa Megadriven ja snessin mukaan kuvioihin ja sitten suunnittelee siirtyykö vielä laajentamaan repertuaaria. Hyvät lomat Kaitilalle ja muille jäsenille työn iloa.

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Ainut huono puoli siinä on vain se että, kun niitä on aika vaikea löytää. :D

Käyttäjän Wyyrlok kuva
Wyyrlok

Lyhyt ja ytimekäs blogi. Täyttä asiaa.

Käyttäjän JaKuBo kuva
JaKuBo

Hieno mies tämä Kaitila!

Käyttäjän Letkeri kuva
Letkeri

Kaitila on lomansa ansainnut!

Käyttäjän rioichi kuva
rioichi

Mahtava blogi pelaajan toimituksen parhaimmalta tyypiltä. Kiitokset kaitilalle yleisestikkin, koska sinä sait minut kiinostumaan myös vanhoista peleistä ja konsoleista. Hyvää lomaa!

Käyttäjän Indignation kuva
Indignation

Hyvää lomaa vain, grave titani hyvin kyllä steamrollas deckejä prelessä. Vihreää titaania ei näkyny, mutta se kyllä kelpais highlander deckiin!

Käyttäjän Vinn123 kuva
Vinn123

Kaitilan "pääntyhjennysblogit" ovat mukavaa luettavaa. Kiva välipalablogi.