Kaitilan pikablogi / Blogit / pelaaja.fi

Kaitilan pikablogi

11.06.2010 // Kirjoittanut: finngamer
15

Kello lähenee toimistolla jo viittä ja yhtäkkiä se iskee. Kenen vuoro kirjoittaa blogi?

Minä kaikista aikatauluista huolehdin, mutta ei se ainakaan minun vuoroni ole! Porukkaa on on E3:ssa, Wakonen lompsahti lomille, Pyykkönen tekee eeppisen WoW-rupeaman jälkeen nyt Pelaa!-lehteä pois alta ennen kuin Pelaaja taas painaa päälle. Ja Ville ja Eemeli painavat niin lujaa töitä netin kanssa että ei kehtaa vaatia niiltäkään.  No, äkkiäkös pikku blogin kirjoittaa, vaikka oikolukija ei olekaan enää paikalla.

Thomas on napsinut kuvia ihmisten työpöydistä täällä toimistolla, ja vaikka varsinaista toimistokierros-PelaajaHD:ta porukat odottavatkin, tuntuu pelkkä pöytienkin katsominen olevan suosittua puuhaa Pelaajan facebook-sivulla. Tässä tämä minun työpisteeni.

Kaitila desk

Aika paljon se on saanut kehuja siisteydestään, mutta suht normaalissa tilassaan tuo tuossa on. En siis ollut siivonnut etukäteen, itseasiassa tuo on minusta nytkin hieman sotkuinen. Itse olen niitä ihmisiä joita epäjärjestys häiritsee, joten on hyvä ylläpitää toimistolla edes yhtä turvapaikkaa.

Supermies

Ahh, uusi Super Mario -peli. On helppo sanoa että Mario on ollut jo niin monessa pelissä että ei enää jaksa kiinnostaa, mutta tämähän ei oikeasti pidä paikkaansa. Aivan ensimmäistä vain Japanissa julkaistua Super Mario Bros. 2:ta lukuunottamatta Mario ei oikeasti ole saanut yhtään itseään toistavaa jatko-osaa. GameCubella ja Nintendo 64:llä jatkoa ei ehtinyt koneen elinkaaren aikana edes ilmestymään. Super Nintendolla taas Yoshi's Islandia tuskin edes tunnistaa Super Mario Worldista, vaikka virallisesti jatkoa onkin. NESillä oli sama tilanne länsimaissa, SMB2 ja 3 erosivat alkuperäisestä niin että jatko-osat olivat enemmän kuin tervetulleita.

Super Mario Galaxy 2 onkin siis aika harvinainen poikkeus. Jos Wiin menestys ei HC-pelaajille muuten ilmene, niin sitten vähintään siinä että Nintendo pystyy tuomaan ihka oikeita jatko-osia saman sukupolven aikana sekä Mariolle että Zeldalle. Toivottavasti uusi Zelda paljastetaankin täysin ensi viikon E3-messuilla.

Ensimmäistä Galaxya pelanneet siis ovat kuin kotonaan Galaxy 2:nkin äärellä, mutta se ei peliä yhtään huononna. Päinvastoin, nyt kun Nintendo ei ole joutunut keksimään pyörää uudelleen, on kehittäjien kaikki tarmo voitu kanavoida suoraan kenttäsuunnitteluun ja lukemattomiin pieniin silauksiin jotka tekevät Mario-peleistä niin mahtavia. Ensimmäisen Galaxyn elinikä pidentyi jos jaksoi napata pelin kaikki tähdet vielä toistamiseen Luigilla, mutta tämä luonnollisesti oli hieman halpamaista pitkittämistä. Galaxy 2 ei tällaiseen sorru, vaan uniikkeja tähtiä pelistä löytyy vaatimattomat 242 kappaletta.  Pelattavaa on ihan naurettava määrä, kymmeniä tunteja.

i_23343

Muuten, jos Twitter on juttunne, niin seuratkaa ihmeessä minuakin. YouTube-videoideni tukena pääasiassa tweettailen, mutta muutakin peli- ja populaarikulttuuriasiaa tuutista tulee ulos. Mikään himotweettaaja en tosin ole, kenties kerran päivässä tulee ainakin näin aluksi.

www.twitter.com/finngamer

Hyvää kesää Pelaajan lukijoille, ja hulppeaa E3-viikkoa!

Kommentit

Käyttäjän JaKuBo kuva
JaKuBo

Kovin siisti olet!

Käyttäjän Fodi kuva
Fodi

Missä on vaimon ja kissan kuva kehyksissä? : (

Käyttäjän Ellipsis kuva
Ellipsis

Kiva tämmöne pikablogi kuten mainitsit. Jos muistan oikein niin kysyin ennen viittä blogista, puskinko minä kiireen vai muistitteko itse (hope so :D)? =)

Ens kerralla haluan Huttusen blogin. mrHutt, jos et kirjoita niin....

Käyttäjän Kalifornia Jani kuva
Kalifornia Jani

Kaitila mitä mieltä olet segan saturn konsolista ja sen peleistä, itse olen aivan koukussa 32-bittisiin konsoleihin. Tässä ostin vasta saturnin ja siinä toimivat kaikkien regioneiden pelit :) hyviä 2D ja 3D mättö- pelejä löytyy aivan hemmetin paljon. Seuraavaksi hommaan sega MultiMegan (sega mega cd ja megadrive yhdistettynä) :) En ostanut vielä galaxy 2:sta näiden sega konsoleiden takia :D :D :D

Voisiko joku pelaajan toimituksesta tehdä retro katsauksen näihin segan ensimmäisiin cd-levyillä toimiviin konsoleihin, dreamcast mielestäni saa jopa liikaa kehuja

Käyttäjän finngamer kuva
finngamer

"Jos muistan oikein niin kysyin ennen viittä blogista, puskinko minä kiireen vai muistitteko itse (hope so :D )? =)

Ens kerralla haluan Huttusen blogin. mrHutt, jos et kirjoita niin…."

Ai missä kysyit? Ei, tajusin tuossa vaan että Arvekarin piti kirjoittaa tänään, mutta oli jäänyt vähän viime tinkaan. :)

Huttunen on E3:ssa, eli on ensi viikolla niin paljon hommaa että ei varmaan ehdi tehdä blogia. Ehkä Arvekarin MGS Peace Walker blogi sitten ensi viikolla. :)

"Kaitila mitä mieltä olet segan saturn konsolista ja sen peleistä"

Huippukamaa, ehdottomasti olisi ansainnut enemmän suosiota. Mutta minä olenkin parantumaton 2D-fani. :) Mutta on sille muutamia loistavia 3D-pelejäkin, Panzer Dragoonit nyt etunenässä.

Käyttäjän Error kuva
Error

Kyllähän tällaisia pika blogejakin on kiva lukea. Hyvin suoriuduit hommasta Kaitila, jos noin nopeesti piti kirjoittaa. Pakko kommentoida vielä,että on sulla kyl hyvin siisti pöytä.

Käyttäjän Pieni kivi kuva
Pieni kivi

Viivottimella vedetty työpöytä :D

Pitääkin vierailla tuolla Twitterissä tsekkaamassa mitä finngamer on sinne laitellut!

Käyttäjän Ellipsis kuva
Ellipsis

"Ai missä kysyit?"

No blogiaiheessa tietenkin :D

No joo, mut ok. Mut Huttusta seuraavaks eiks jeh? ;)

Käyttäjän Vinn123 kuva
Vinn123

Liika siisteys on luonnotonta. Olisit nyt edes läiskinyt nuo muistilaput sinne sun tänne ja jättänyt muutaman likaisen kahvikupin lojumaan pöydälle ;)

Tekisi kovasti mieli päästä pelailemaan uudempia Super Marioita, mutta eipä löydy Wiitä tästä taloudesta :/

Käyttäjän Mikanes kuva
Mikanes

Siisti työpöytä ja täyttä asiaa koskien uusinta"Superman"-peliä. Eipä sitä tuon paremmin voi kuvailla sitä, kuinka hieno peli on Super Mario Galaxy 2.. se täytyy kokea itse! Ja tämän sanon vain pelin alun perusteella. Eikun jatkamaan... ;)